28 Mac, 2008

Berdekah berdekah berdekah berdekah

Aku sampai opis awal ari ni.. kul 7.36 pagi... tapi cam tak datang awal.. coz bila sampai je depan opis... La.. sumer dok tertebeng2 kat pintu... Yang ditugaskan amek kunci plak datang lewat arini..

Skali tu nak dijadikan cerita.. big boss pun sudah mariiii... Apakah pandangan big boss bila dia sampai pintu masih belum berbuka??

Big boss tak cakap banyak... Big boss cakap "saya tak ada kunci, kunci yang lama saya dah pulang, tapi since dah buat kunci baru ni, saya tak dapat duplicatenya... kenapa tak bagi saya satu?"

Pertanyaan itu bukan untuk aku... tapi adalah untuk Hamba Allah yang biasa pegang2 kunci ni... Sonyap je pompuan tu... Tu le ko... kerek sangat... eksyen good... ngan bos pun ko nak tunjuk kerek, tak nak bagi duplicate... ha... pasal tak jawab bila big boss tanya?? Hang cakap hang terer.. peggii dahh...

Aku ni nak kata jaki sangat ngan pompuan menopos (lom lagi kot..) tu takdelah sangat... tapi dia memang eksyen goooood... Segala segi dia rasa dia bagus... bila dia bagi pendapat tu... tidak boleh tidak orang mesti terima pendapat dia... Pn. Menopos... itu bukan bagi pendapat namanya itu suruh orang terima opinion ko... mangkuk hayun..

Disebabkan dia selalu eksyen good... aku ni memang sentiasa menantikan detik2 dia melakukan kesilapan... sebab?? ye.. sebabnya aku boleh gelakkan dia sesoka hati aku... tapi just dalam hati jelah... aku pun bukan jahat sangat... jahat sket je..

Last week aku dah dapat gelakkan dia... sebab dia kene marah ngan bos dia sebab dia buat kesilapan dalam invitation card... Hohohohohohoh gelak santalah pulok... This week aku dapat gelakkan dia lagi... hahahhahahahahh bestnya... Hem.. permulaan hari yang bagus dengan senyum dan gelak ketawa (secara solo).

Adehhh perut aku sebu... Opss ini bukan balasan sebab aku ketawakan pompuan menopos tu tau... perut aku sebu memang dari malam tadi, sebab aku makan kuih pulut serondeng petang semalam.. dan sejak itu perut ku keanginan.. pulut anginlaaa...

6 ulasan:

ad berkata...

x baik ko gelakkan dia..sian dia,...
dah la dia anak yatim piatu..x baikk tau..
tp kak lara, ajak aku teknik gelak santa yg hohoho tu...berkenan plak aku!!

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

bila plak aku cakap orang tu anak yatim piatu?? ko ni memandai je eh.. aku cubit kang

PuteriSatu berkata...

ala tak baik aar ko gelakkan dia....tapi aku pun rasa cam nak gelak gak...huhuuhu....kekadang bila kat ofis ada orang berlagak pandai ni..mang kita geram..time dia kantoi..time tula yang kita tunggu2..huhuhu...

ad berkata...

hi kak, aku kenal ok pn.meno tu sesangat..HOHOHOHO..ada gaya santa tak??

Ms_MER berkata...

kakakakak..meh aku tumpang gelakkan minah tu sama.Bebaik lam perut tu otw, kang ada plak jadik rupa minah tuh

nasazfrog... berkata...

wakakakaka... bukan main soka hang lagi yer tegelak kan org... tapi ni la masa dia kan,,, kerek sgt.. sib baik tak berguling2 ko kat dpan ofis tuh kan...gelak kan dia :)