29 Julai, 2008

Inilah masanya...

Hehehehe.... AbangMisai tarak.... maka bolehlah patik pacal yang berdarjat ni update sikiiiit lagi blog patik ni..

Huh... lama tullll aku tak ke daerah jajahan takluk dan daerah2 yang sewilayah ngannya..

Rindu tul nak buat segmen terjah kat rumah korang.. takpe... itu aku jadikan sebagai homework.

Aku tak moh lah cita pasal beranak (of coz laaa kan baru beranak.. cam kucing plak). Cuma apa yang aku nak bagi tau.. beranak SAKIT. Bukan sebab banyak dosa ke.. banyak apa ke.. tapi memang fitrah.. beranak itu SAKIT. Dah nama pun nak kuarkan orang kan.. Dan AbangSayang pun telah menyaksikan keSAKITan itu.. jadi sehingga ke hari ini dia masih merasa insaf... yaa tuan tuan apa dia.. insaf... alifff nunnn simmmm faaaaaa...

Dalam pantang memanglah sesuatu yang membosankan... nak ngaji tak leh (keh..khe..keh.. cam baguss je..) aku tengok kungfu panda 30 kali (coz si kristal yang bukak).. congkak 5 kali.. spiderwick 4 kali... em.. cita cina pasal netball pun aku tengok gak... The Happening 2 kali..

Keja aku banyaklaaa... dahlah... ngomel banyak2 pun bukanleh siap keje aku... sapa pandai magic?? AbangSayang pandai magic.. tapi magic trick ngan budak2 le...

Dikesempatan ini aku ingin merakamkan ucapan terima kasih (cam nak rayalah plak) pada AbangSayang kerana selama selama 50 hari telah menjadi separa manusia separa robot. Memang terharu sungguh melihat pengorbanannya... walaupun berbagai fitnah telah dilemparkan oleh JIN KEPALA DOBLAS kepada AbangSayang, percayalah CHENTAKU hanya untukmu... jiwang seeehhh..

1 ulasan:

Mama Mya berkata...

wah jiwang karat seeeehhhh.. alah jgn peduli org kata.. wat baik org kata wat jahat lagi ler org kata.. so kita suka ati kita ler hahaha

re = thanks singgah blog kita