21 Mac, 2009

lupalak...



Lupalak nak bagi tau... anak2 aku dah sihat semuanya..

Oh ye cerita terbaru pasal Uda ialah awal mac aritu dia admitted sebab gastrik.

Tulaaa ko masa ko stay sini perut ko tu tak kenal erti gastrik tau... ko balik haaa dah kene gastrik.. tu pun ko nak lari.. Skang dah keluar... AbangSayang pun dah dapat bercakap ngan dia by phone.. tapi tak sebut pun pasal dia lari tu.. Aku pun dah bayar habis duit dia... tak banyak pun bakinya dig dug just tinggal RM65.

Kak ngah dah datang collect baju2 si Uda. Aku bagi skali baju anak2 yang lama2 n baju Zara masa baru bersalin dulu... coz menantu kak ngah nak bersalin anytime... sian bapak tak bekerja... penagih plak tu... tak ready apa nak sambut orang baru.

1 ulasan:

atty's berkata...

itu ler uda..degil sgt..