05 Jun, 2009

Award from MiaManis



Mekasihlaaaa kerana MamaMia telah sudi memberikan saya award. Kemenangan ini adalah hasil penat lelah saya selama bertahun2 (cam lama benoooo) di dunia per'blog'an. Kemenangan ini bukanlah kemenangan saya seorang... tetapi adalah kemenangan kepada peminat2 saya semua.... terima kasih kepada semua peminat... tanpa saya.. siapalah anda semua...


Hahahahahahahah TETIBA feeling2 malam anugerah...


Weh MiaManis... ada utang satu lagi eehhhhhh... biasalakannnn manusia mana pernah puas....

Rules:-
1. Copy award dan letak di blog anda .

Kabommm!!!!


2. Link / ceritakan siapa yang beri award ini .

Dapat dari MiaManis yang sangat terer memasak sambil mensentilkan senduk ditepi telinga. Mesti telinga ko ni capang lebih... (ampunnn lariikkks!!)


3. Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendiri seblm memilih penerima award seterusnya.

a. Hobi aku tengok CSI (aciii tak??)

b. Tak suka kepoh pasal jiran keliling.. sooo jiran keliling jangan dok kepoh pasal aku haaa. "Apa??? Encik sedang merompak rumah sebelah ni ke?? OOhhh itu Encik punya pasal.. saya tak suka campur hal orang ni..Saya.. saya punye pasal.. encik.. encik punye pasal" (Vleyyy??? matiii nakkkk)

c. Tak ske kene arah itu ini begitu begini. "Apa buat2 surat?? Booking flight?? Cemana leh masuk keje sini?? Buat surat pun tak tau... Takde booking2 ni.. ...takde..takde.. buat sendiri" (kejap lagi ko dapat surat berenti)

4. The Blogger Freindship Award akan diberikan kepada

a. MesayuKirana

b. NaturalSpirit

c. Adiwarnatasya



Dari aku yang bernafsu serakah... (jahatnya aku hari ni... )

6 ulasan:

Zanna_MamaBatrice berkata...

lama tul aku tak cium molot kat sini kan kak
sorry arrr....sejak jadi pekerja berhemah nie...kena slow down sikit melawat blog kekawan...mencikkk

amboi ko kak...
aku suka aku suka
esp bab B tu....aku sokong arrrrrr
kita patut duduk berjiran ok
ha ha ha..sesuai gitewwww

LiNda berkata...

SAH ! memang dah SAH !..

Entah malam mengambang bila agaknya ko pasang cctv kat dapor aku . sebab tuh ko tau jekkkkkk telinga aku capang . Besarrr kooo.

hik hik hik

LayarLara berkata...

Zana,

Welll kalo ko confirm nak jadik jiran akak... nanti akan notice 24 jam jiran rumah sebelah ni yek..

hehehhehehehe...

LayarLara berkata...

Linda,

Well... u know me...

MUahahahahah tetiba je kooo...

Adiwarnatasya berkata...

Kanda,
Thanks award tu...
Award dah terima...
Muachhh tuk kanda...

~adeQ~ berkata...

umah tak pindah ler kak...pindah opis jek....letihnya...mcm2 nak settle! ingat nak cabut jek..huhuhu...