19 April, 2010

Here the ....

Dan inilah pesertanyaaaa...... Program Realiti T.B.L.S cam yo yo ohhh...

Nama : Mr. Betaraguru
Berat : 84kg
Pekerjaan : Taxi Driver
Ulasan : Sangat mudah dikalahkan, sebab Mr. Betaraguru ni kalau tak bawak taxi dia dok kat taxi stand ngan lappie sambil makan2... hahahhahahah...



Nama : Mdm. Betaraguru
Berat : 61.5kg
Pekerjaan : Full Time Housewife
Ulasan : Aku dah cakap, tak yah join, tapi nak join gak. Dah tu siap bagi ugutan kat kita orang. Nama dia mesti dalam ranking 1-3. Kalau tak bagi gak, dia charge kita orang DURHAKA! Mana aciii....guna kuasa veto..


Nama : MesayuKirana/BidasariAyu
Berat : 74kg
Pekerjaan : PTPO
Ulasan : Ini pesaing hebat ni... Sangat2 rajin xcersize.... Tapi senjata pemusnah dia ialah SILALAH DATANG RUMAH MAK.. dia akan makan tak ingat dunia... Hahahaahahahaha..

Nama : Mdm. Rahman
Berat : 65kg
Pekerjaan : PTPO
Ulasan : Ini lagi lah palsuuu... Cehhhh kat rumah Betaraguru cover... Dialah manusia diet... Tahan tengok je orang makan... Tapi cuba kalau kat rumah sendiri. Anak tak abis makan.. dia makan.. kekejap bukak peti ais amek cekelat... sambil gosok baju dia kunyah biskut.. cemana dia nak menang??? Tipisss..

Nama : NaturalSpirit
Berat : 63kg
Pekerjaan : Sales Manager
Ulasan : Dia memang dah lupakan nasik terus.... tapi tak bermakna dia akan menang... senang je nak goda dia ni... ko buat nescafe... nescaya terus dia duduk silang panggung ngan bisekut.. tau2 dah abis sebalang... hehhehehehehehehe... Tak caya?? Tadi pagi baru dia abiskan sepinggan nasi goreng... ish..ish.. ish... ratus ratus kaloriiii...


Nama : Qurratu Ain
Berat : 54kg
Pekerjaan : Clerk
Ulasan : Ini lagi tak boleh pakai... Nampak je cam tak besar... tapi kalau ko tengok 'live' pergghhh boleh tahan. Nafsu makan dia ni memang takde tepinya... kekejap makan nasik.. kekejap makan maggie... kalau mee hun tomyam untuk tiga orang tu.. sekali hadap dia ni... memang usus setoking... takde harapan lah ko nak menang ain. (Psstt masa program ni berlangsung.. dia dah up lagi 2kg.. kah..kah..kah...)



Nama : Azrai
Berat : 80kg
Pekerjaan : Ini panggung aku yang punya!!

Ulasan : Ini spesis karnivor... daging dia sket punye kental.. Pegi keje siap bawak mangkuk tingkat... Tingkat 1, sandwich & sosej. Tingkat 2, Ayam goreng, Tingkat 3, makaroni goreng, Tingkat 4, Beehun Goreng. Cemana nak turun?? takde maknanya...


Okeh.. itulah kelapan2 peserta yang rupenya memang ganas2 belaka. Memang saja aku letak gambo buruk2.. supaya ujung2 nanti bleh letak gambo lawa2.. hahahahahah
Okeh.. disebelah juga aku letak pool. Korang bleh vote sapa yang korang rasa boleh menang.. Oh ye... disamping itu.. kepada sesapa yang nak jadi penaja.. dialu2kan... kicap pun kita orang terima apa...




4 ulasan:

naturalspirit03 berkata...

wooooo.... apasal la ko bubuh pic aku time celekeh tuuuuu.... itu tahun bila daaaaa... ekekekke wah2 pesaingan sengit ni.... nak2 bidasari tu... bila aku call jer tnya ko kat mana... jwpn dia "aku otw pi gym" mak aih... ini bleh mendatangkan rasa tercabar.... hhahaha semlam aku tak pi umah betara guru sebab????? on diet maaaaa.... nanti sampai sana aku kena "PAKSA MAKAN" (aku jenis xsuka menghampakn mak bila mak ajak makan)dan aku lak memang suka wat menu petang... dlm kepala dh ingat nak wat bubur cha cha... ehehhe cuba ko kira aku dh baper hari tak call ko ajak bfast sesama... ahahahahh well... nak buat PENGUMUMAN SIKIT... kepada rakan2 taulan, baik yg kenal atau tak, SUDI2KNLA UNDI naturalspirit03, sesungguhnya undian anda akan memberikan semangat buat saya... UNDILAH SAYA demi msa depn yang cemerlang, gemilang dan terbilang.. eh calah lak.. ko ingat kempen ker apa ni.... hahahahhah

LayarLara berkata...

Natural,
cessss ko gunakan blog aku untuk kempen ko ye.... aku caras kang!

mesayu kirana berkata...

hahahaha...undilah saya...anda akan dapat habuannyer...nak tau undi dulu..doakan kemenangan saya...akan ku kuatkan semangat untuk menyahut cabaran....chaiyokkkkk!!!!!

Elyn berkata...

owhhhhhhhhhhhh