20 Mei, 2010

Survey... dan cekau!

Ok.. ada yang tanya aku mana aku cekau BBsitter yang datang pagi balik petang..

Hehehhe.... orang itu adalah orang yang bekerja di taska tempat aku hantar budak2 skang ni..

Hahahahah ketawa senang hati..

So.. korang2 pun tanyalah pada orang yang keje kat taska area rumah korang..

Ok aku bagi dia RM550. Ok ada yang cakap ngan aku mahal aku bayar.. patutnya rm500 pun dah cukup coz makan minum dia aku tanggung... takpe.. dah rezeki dia... dan rezeki aku dia tetiba mengofferkan diri.

Memanglaa gaji yang dia terima tu just RM550.. tapi dia pun bersenang hati juga sebab jaga anak2 aku saja. Yang perlu diberi perhatian adalah ib saja... zara pun dah tak susah.. yang lelain tu perlu monitor je.. Selebihnya adalah rehat rehat rehat duduk, tengok astro... rehat lagi.. makan minum.. rehat..rehat.. Masak memasak aku dah settlekan pepagi... so keje dia hanyalah tumpukan pada anak2 sahaja...

Apa tunggu lagi.. survey lah ngan orang2 yang keje taska area rumah korang tu...

2 ulasan:

Elyn berkata...

owhh gitu ek?? baik la lepas ni saya nk pi tye2 sesapa nk keje ngan saya heheeh

Tanpa Nama berkata...

tuhan membantu hambanya yg teraniaya!

mr.mussel