01 Oktober, 2007

Mood raya?

Hem... korang cemana?? dah mood raya ke? kat opis ni dah berkumandang lagu raya... tak suka aaaahhh... hehhehe sebab bila kuar lagu raya aku terus terkesima takde mood nak buat keje...

Kuih raya aku baru start ngan satu jenis dulu... Almond london... harus buat dulu sebab faverettoo danial... makanya dah di ayak satu rumah balang kuih tu... this week aku nak buat chocolate rice n samprit... huhuhu... tah sempat tah tidak.. ngan menjahit manik lagi...

Arini AbangMisai takde pegi KL ada function... nasib tak diheret aku skali... bulan pose uuu tak sampai hati nak biarkan AbangSayang sorang2 ngan kerenah dua orang budak 'baik' kat rumah.. Hari ini pun aku banyak projek yang nak dilaksanakan... nak pegi skolah danial bayar yuran.. nak pegi kedai jahit... dan macam2 lagilah...

Oh ye... sehingga hari ini aku belum tuang pose lagi ye.. Kenapa aku belum tuang pose lagi ye?? Musykil nih... ehh hari ini dah berapa hari bulan?? eiii wahh sudah lari jauh ni... adakah ini bermakna aku dot..dot..dot.... hahahah harus ku namakannya RAMADHAN hahahahahha.. tapi dah 2 minggu aku rasa cam nak 'peot' aje... tapi tak muncul2 gak... takpe.. aku tunggu lagi seminggu... kalau takde harus aku pegi ke farmasi dan membeli pregnancy test.. uishh aku tak nak berharap sangat.. buatnya takde.. bikin sedih je.... tapi.. aku perlu positif.... ye.. positiff...

4 ulasan:

Nezjoe berkata...

jeng jeng jeng!
baju raya anak dah beli belum?!

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

dah.. sumer dah aku beli... biasalah beli masa sales.. jimat beb.. tah ye tah tidak rege tu rege sales..

green apple berkata...

aku memang jaki kalau terjumpa ngan pompuan yang dalam proses nak mengandung ni. rasa nak bunuh je!!!!!!

wakakakakkaka.

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

apple,
ceh penuh ngan cemburu dan hasad dengki tul! hahahah belum confirmla... baru expected je... kalau ada rezeki njadikk...kalau takde cuba lagi dan lagi dan lagi... muahahahahahahh