22 November, 2007

Alhamdulillah Syukrannn

Alhamdulillah syukurrr.... itulah ayat yang aku tuturkan tak habis2 bila dengar berita kat radio Erra tadi..

Korang mesti tertanya2 berita apa kan.... korang mesti pernah baca pasal kes perebutan anak sapa ke nama pompuan tu, Nazeera ke?? Alar yang kawin ngan bangsa asing tu. Alar yang kes kat Peshawar tu...

Alhamdulillah hak penjagaan dah dapat kat dia, n dia pun dah bawa anak dia balik ke Mesia.

Cam nak meleleh air mata aku dengo berita tu... aku emo ke?? Ah tak kesah..

Semalam aku tak leh tido beb... sebab arini aku exam. Takleh tido bukan sebab aku membaca, tapi aku takleh tido sebabbbbb... bila aku pejam mata je, automatik nota2 yang aku baca tu menerawang dalam mata aku... dalam kepala aku..... bila try nak pejam lagi jadi cenggitu... hus.... at last aku tido kul 3 pagi... kejam betul otak aku ni... dah tak geti nak rehat dari berpk pasal exam je gaknye......

Kawan2 doakan aku dapat level 4 untuk kedua2 paper ye....

4 ulasan:

green apple berkata...

Ko exam apa ni?

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

hahahahahah... jangan terpelecok... inilah nasib keje gomen.. nak naik gaji kenelah amik peksa... dah le gitu kalau peksa tu salah lebih lima jawabnya... jumpa lagi tahun depan... hampeh!

Ceera berkata...

alamak, kes apa tu.. tak pernah dengar pun, =P

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

ceera,
chis... alar kes perempuan mesia yang kawin ngan warga pakistan tu... kuar paper arini, baik ko cari.. nanti kuar peksa.. muahahahahha