19 November, 2007

Apa ehhh....

Ekcelli aku pun tak tau nak update apa dalam blog aku hari ni...
Oklah aku bagi tau Kristal dah ok.. semalam aku masak lauk kurma ayam, laju dia makan. Dah bleh lari, gelak, nyakat dan yang x bleh tidak dilakukan ialah gaduh ngan Danial.
Oh ye... cemana korang rasa eh.. bila orang tu cakap takleh nak bayar hutang, tapi dalam masa yang sama gak dorang telah pergi meronggeng disanaaaaa di restoran ateh pokok (orang johor tau kat mana) yang aku rasa makan untuk si jan 3 beranak tambah jantan kabaret alias jantan shoebug itu dalam RM100++. Adakah si jan itu mengeluarkan duit poketnya untuk mengketedarahkan jantan itu ataupun si jantan itu telah mengeluarkan duit poketnya menyaport si jan 3 beranak itu. Conpius?? Tapi w/a/pun perjumpaan sulit antara si jan dan si jantan ini telah berjaya dihidu oleh Betaraguru. Opsss jangan tuduh aku yang bagi tau ok... aku tak tau menahu pasal perjumpaan sulit mereka ini. Maka di pagi Ahad yang hening si jan telah menerima amukan halilintar membelah langit dari Betaraguru. Aku peliklaaaa si jantan dah bohong si jan hidup2 pun si jan ni leh terima gak si jantan tu... huh... gali lubang kubur sendirilaaaa.... Aku pun pelik kenapalah si jan ni tak abis2 dari dulu zaman anak dara sampailah dah jadi mak dara masiiiiiiiiihhhh lagi nak jadi pembohong.. tak habis2 ngan bohong dia tu.. tu pasal leee perjalanan hidup ko tu tak berapa menjadi... sebab ko suka bohong Betaraguru... tak baik tau... bohong sikap munafik.
Okeh dah malas aku nak cerita sandiwara semusim yang tak best tu... lelagi bila aku kenangkan muka si jantan shoebug tu... mintak simpanggla...
Aku dah start study ok... dah dekat seminggu aku study untuk peksa. Yang paling lawak, aku ingat peksa esok n lusa (selasa n rabu) skali tuuuu rupenye peksa khamis n jumaat...hahahahh. yelaaa... slip peksa aku tak dapat lagii... apakah itu maknanya???? maknanyaaa aku masih berpeluang untuk meronggeng dan bermenung di depan nota2 aku tu...hahahhahahahah....stadilah kamu seperti kamu akan berperiksa keesokan harinya... hahahahahha.
Hem.. dahlah aku nak pegi bank ni... dalam dompet aku tinggal 20 hinggit aje.. nak donate??
Aku angin ni... aku dah edit 2x tapi still takleh buat paragraph.. blog ni memang sengaja nak tengok hasil nukilan aku jadi slekeh mekeh gaknye...

2 ulasan:

Ceera berkata...

my new address, sila la tukar sekali kat ur link, sori menyusahkan... hehe... huruf e jadi number 3, dan huru o jadi kosong... okey???

http://c33ram00n.blogspot.com

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

mekasih ceera.... patutlah semalam first time leh masuk... bila second time dah cannot find... mekasihh yeee...