07 Disember, 2007

Mana halatujuku t.hari ini??

Hari ini Jumaat.. perkara biasaklah bagi pompuan sepertiku untuk berlibur pada waktu rehat yang panjang...

Dalam kepala aku ni asik terbayangkan ANGSANA aje... Tapi dalam keadaan hujan cenggini cam risau plak nak pegi ke sana... dahle tayar belakang keta aku dah botak... adakah langkah tayar ku hanya setakat ke JUSCO? Atau akhirnya aku hanya pegi kedai tayar dan tukar tayar... tapi tak bestlahhh tu keje lelaki.. sabtu lepas aku hantar kereta untuk service pun ada le mamat2 tu pandang aku 10 kali... apa salah ke pompuan hantar service keta? atau korang perli tengok keta aku tu buruk kan? Kan? Cucuk mata ngan spana kang.. Takpe, tukar tayar malam karang..

Hem.. kemana hala kakiku ini??? Pi Skudai Parade? Tak best.. tak mencabar.. Bos pun takde, inilah waktu yang paling sesuai untuk meronggeng.. Senarai yang aku rasa nak beli hari ini ialah :-
1) Sandal (buat sementara ini aku dah tak sesuai pakai kasut bertumit ok)
2) Baju (haaa ni aku tak decide nak beli baju cemana)
3) Seluar (Skang ni aku menci nak pakai seluar..er.. seluar kecik terkecuali ok... tapi have to buy, kang aku nak pakai blouse ngan apa, suar yang ada sumer bukan maternity style)
4) Apple hijau (hahahahahha bleh masuk list ke? Actually aku tengah sakan makan kedondong n apple hijau)

Setakat ini itu jelah nawaitu aku, tapi kebiasaannya nawaitu aku tu terpesong jauh bila nampak bende lain... lelebih bila tengok baju budak..

Tapi itu pun kalau jadi le... kalau idak aku lepak kat opis je lah... tengok cita hantu endon yang aku baru download dari u tube... aku baru tengok separuh semalam.. bleh tahan gak cita dia... tajuknya HANTU BANGKU KOSONG.. Cam ngarutkan tajuk dia... biasalah endon tajuk dia mesti skema2 cam gitu... Semalam aku baru tengok kat Astro... SUSTER NGESOT.... lagi kelakarkan tajuk dia...

Pagi ni nak settlekan keje... eh.. aku ada keje ke?? hehehehhe...

2 ulasan:

Ad berkata...

dahtu..pi mana?...angsana..lama nyer ad x pi..skudai parade???mm..pegi pun sbb nak beli CD...jusco?..jusco tmn u dkt sgt ngan umah..10minit jalam kaki jer..

so,biasanya apa yg best dibuat ialah....

TIDO...ekekekeke

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

ad...
sudahnya tak kemana ad, pegi tukar tayar.. then aku habiskan masa tengok filem yang aku download tu...

ad, ko kat mana, mehlah kita pi makan2 ke... heheheh