27 Mac, 2008

Semoga keadaan ini akan berterusan..

Smalam aku cuti... sebab aku ada appointment kat HSA. App peyutlaaa...

Smalam gak aku tak pergi secara solo... AbangSayang amek cuti.. hehehhe berhemah plak kali ni dia ye...

Berdasarkan rekod kesihatan aku n baby berada dalam keadaan yang baik. Aku due on 6/6 ni... Dok kata aku 85% aku bleh bersalin normal kali ini. Dok juga cakap ada dua option.... satu aku induce bersalin 2 minggu awal dari tarikh yang diberi atau pun dok akan beri tempoh aku seminggu selepas 6/6. Tengok kalau ada komplikasi atau tidak... Semalam juga dok amek darah aku untuk melihat keadaan buah pinggang aku... tapi kalau ikut urin keputusannya NIL..

Semoga keadaan yang baik ini akan berterusan hendaknya.... Amin... Korang doakan aku sekali ye...

1 ulasan:

ad berkata...

aminnnn...semoga berjalan seperti yg kak lara kita rancangkan...aminnn