22 Mei, 2008

Entry terakhir sehingga bla..bla..bla

Menghitung hari detik demi detik
Masa ku nanti apakah ada..

Opszzz aku bukan menghitung waktu nak bersalin tau... (hitung gak tapi tak hitung sangat aaa)

Aku skang ni lebih menghitung waktu nak masuk balik ke penjara tu... besok tepat jam 8.00 pagi aku akan admit kat sana... sehingga bersalin... bilakah aku akan bersalin? adakah mengikut due date? kalau ikut due.. so i've to wait about 13 days lagik... kalau terlebih cemana??? maknanya lagi lama aku disitu... perghhh siksaan batin tul.. Kalau ikut perasaan aku maunye aku buat tak pedulik.. tak nak admit.. tapi kang buatnya papehal berlaku sapa yang akan kene marah??? yaaa betul... satu pujian beralun untuk diri anda semua... ye.. .aku akan kene marah... takpun aku bleh bagi alasan... "laki saya ni haaa dia beriya2 tak bagi saya admit.." hahahahahh baling batu semunyik tangan nampak... no wayz.. itu bukan aku ok.

Semenjak dah dekat2 ni aku jadi cam malas nak makan... bukan tak selera.. selera tu sentiasa ada.. tapi aku malas nak pergi makan... berat aku dah turun 4kg ni..

Aku tak skelaaa rindu2 ngan orang2 yang aku sayang... seksa tau... nak2 aku punye mucuk2 yang kat rumah tu..

Isk... walau cemana pun besok aku tetap kene admit... So.. ini mungkin entry terakhir dari aku sampai le aku naik kerja semula... kalau ada masa n kesempatan aku akan cilok pda Betaraguru untuk update blog.. hehhehehehe nasib laaa aku pantang kat umah dia kan...

Okeh kepada semua doakanlah aku supaya dipermudahkan bersalin secara normal tanpa sebarang masalah n komplikasi. Semoga aku cepat sihat.. n baby sihat dan sempurna...

Amin... Aku akan merinduimu... (ting tongg... -----> pinjam kejap eh Ad)

7 ulasan:

Ceera berkata...

jangan la anggap masuk penjara... anggap la cam masuk asrama gitu, hehehe...

semoga selamat bersalin ye kak...

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

ceera, aku nak anggap ia percutianlah ekkekek cam best sket bunyiknya...

Elyn berkata...

selamat bercutiiiii

green apple berkata...

lama la ko cuti..best gila okkk takyah masuk opis!

(kata-kata dari seorang yang kuat mengular)

nasazfrog... berkata...

semoga segala nye selamat yer,,, amin

Ad berkata...

ayat sopan:
moga ko dan anugerah yg dilahirkan tu sihat walafiat dan selamat semuanya

ayat x berapa nak sopan:
weh kanda..cepat2 update..aku tak nak tekan loceng blog hang ni lelama tp xder org bukak!!

(nasib baik lupa nak patenkan ayat tu)

hOtMaMa berkata...

waaa...harus dah bersalin dah neh...huhuhu..hapdet la cpt2! dpt baby apa kot??!