08 Ogos, 2008

Apakebendakah ittew??












Well..well..well.. smalam aku posekan.. arini pon pose lagi, kalau tak jadi kerengge aku ni tak tau le... perancangan awalnya makan kenduri… last minute kenduri batal la plak…sapa suruh batal? ngada tau!! so kene lah memasak. Tapi aku dah penat, masak yang ringkas2 sajork… Yong Taufu, Ikan masin seekor je utk AbangSayang, sardin & telur dadar. Namun gitu aku cuma berbuka ngan bisekut n air milo aje…aku kan tengah diet ko.. yang lelain tu takat jamah je…vley caya?? hahahahah

Aku cuak smalam sila lihat muka aku yang cuak.. Semalam adalah 20 menit seblom balik AbangMisai panggil. Mintak job descreption lah plak.. pehal mamat ni.. cam le baru sehari dua kerja ngan aku… padehal dah naik muak tengok muka dia… tapi keje ngan AbangMisai bestlaa coz dia ni sangat bermotivasi… secara tak langsung aku pun bermotivated gak le.. w/pun kekadang aku malasszzz.. w/pun kekadang aku sukaaa berblog.. err U ada blog ke AbangMisai??

Ekceli kita orang baru dapat BIG BOSS pompuan baru… takdelah big orangnya pun.. alar sedang2 aje… tapi suara dia.. I cannot imaginelaaa camne dia marah anak2 dia.. cemana dia marah bibik dia… sebab sore dia alahaiiiiii lembik lutut kalau dengo.. sebab amatlah lembutnya… menggetarkannn jiwa.. tu pasal le maid dia dah 11 orang larikkk, kene buli gaknye big boss ni.

Big Boss baru ni from Quality. Soo.. skang ni kat opis aku ni sumer mesti berkualiti le.. tu pasal dia mintak job descreption, ada beberapa perubahan struktur akan dilakukan.. hem.. nak bagi up lagilah tu keje2 kita orang ni... sapa tarak kualiti almahfi almanfuss laaa ko kene tereban le tak lama lagi… termasuklah aku sebab selalu blogging.. ngeh..ngeh..ngeh..

Smalam petang kan AbangSayang sms aku.. cakap pala dia pening hai.. pala pening pun nak report bang, bukan sebelah menyebelah yang memblehkan aku datang picit palamu bang Ate aku reply balik.. napa pening?? Kene hujan ke?? Darah Tinggi kot… AbangSayang reply balik, Ceh.. cam doc plak. Pening sebab lainlah cayang err.. takkan ko pregnant plak bang.. Sebab tu..tu..laa.. bleh eh malam ni?? Hahahahaah… bila lak le nak berehem-ehem siap kene buat appointment bang?? Korang tak paham?? X payah paham pun tak pe… lagi baguss... ekekekek..

10 ulasan:

atty's berkata...

masak simple pun banyak jer menu..

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

alar yong tau fu didihkan air campak je memacam perabah... heheheh...

Mama Mya berkata...

rasa2 den paham hehehe (gelak jahat) keh3

Ad berkata...

tetiba rasa cam nak kawin esokkkkk jugakkkk

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Mama Mya.. hek..hek.. hek.. paham ehh?? heheheheh.. bagulah ko ni..

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad, tetiba rasa cam nak kawin?? bila plak aku cita pasal kawin.. ko budak2 mana paham...

syuh!! pi main jauh2.. ni mak mak punye cita.. ekekkeke... ingat ko dah belayar pegi mana.. lama tak nampak ko..

~adeQ~ berkata...

kite bersalin dulu 2 april....huhuhu...i pun diet gak...tapi menyusu badan nih...diet tak berkesan sangat...lapor....

~adeQ~ berkata...

masa mula2 masuk keje...sampai demam2 bengkak susu...kat ofis pam susu, tgh hari gi direct bf...lepas balik taska mmg susu bdn jek...kat taska jek campur susu formula....

su berkata...

tang lauk tuh tahannnn!!nakkk!!
hehehe....

Ms_MER berkata...

wah kah kah kahh siap sms bagai..nk soh wat preparation la tuh