07 Ogos, 2008

Hambekkk...

Tadi aku pegi bank.. nak bayo credit card (sapa suruh berhutang??) xcelli aku berhutang bagi pihak orang.. dah settle pun.. tengok keta depan aku tu.. taule ko keta import... innova (ada aku kesah?) tapi jangan lah bawak keta cam pegi tepi laut... hangin makk... nah.. tak pasal keta ko glam kan..

Ini entry aku yang ketiga eh untuk hari ni?? Haaa hambekk kooo.. tu mula lah nak ngata aku takde keje...
Wehhh tak baik gitu tau... aku banyak keje... cemana eh.. byk keje tapi sempat bloging.. benonyaa bila aku penat je buat keje.. aku singgah blog.. bila penat ajee aku bukak blog.. bleh gitu??..
Konvo tak sampai dua minggu lagi... aku full terlibat on hari berlangsung je.. masa persiapan ni kureng sket.. tapi aku membantulah apa yang patut.. cam.. bila tepon dorang tu tak berangkat... dah terjungkit2 mintak diangkat.. maka aku pun angkat tepon.. "YE?? SAPA?? HADIR??.. OKEH... YE?? SAPA??? TAK HADIR?? OKEH".. hahahah
Aku takde mende nak celoteh.. tapi saja je gatal tangan singgah blog.. ngeh..ngeh..ngeh... Saja nak tunjuk sandal baru.. biasalah pompuan...eheks..
Kalo ikutkan hari ni rumah adik ipar aku ada buat doa selamat.. dah tentu aku suka.. sebab aku tak payah bangun masak pagi.. cuma buat bfast aje.. tapi tetiba AbangSayang call kata kenduri tak jadi... Weh Sam!! pasal ko batalkan?? Kan aku kene masak balik nanti.. ngada tau!! Takpe.. lepas berbuka pose aku masakla... AbangSayang pun balik lambat.. main badminton katanya..
Dah dah le dulu.. aku nak sambung buat paper cutting ni...

3 ulasan:

atty's berkata...

ekekeeke.kelakor...dah kena masakkan..takpe..masak je simple2 janji konyang

Mama Mya berkata...

fuh manyak dah n3 tertinggal.. biasa laa kalau awal bulan memang cam gini.. blog pun x sempat nak update.. huhuhu pi bank bayor utg yer leh bayorkan kitanye sekali hahaha

re = tuelah pasal nak batman sangat.. sekali batman datang daa

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Atty's... yokkk masaklah gak.. tapi masak ringkas je.. sardin, telur dadar n yong taufu... jadiklah...

Mama Mya,
Ko pun bz gak ke.. ahaks.. sama2 membzkan diri..