19 Mac, 2009

Bersiaran dari Eco Living



Hari ini aku cuti coz Kak Sal nak bawak anak dia pi spital ada appt.

Mula2 aku ingat nak mintak tolong Betaraguru jagakan anak2 aku. Tapi bila pk2 tiga orang nak suruh dia jaga.... hemm biarlah aku cuti.

Huhuhuhuhuhu cuti aku sampai akhir tahun dah tinggal 13 hari saja tauuuuuuuu..... Isk anak2 masih kecil memang takleh nak kumpul cuti apa lagi kalau nak carry forwad ke pencen.. jangan haraplaaa.... itulah pengorbanan...

Oh ye... aku cuti kan?? kan???

Habiss cemana aku leh update yek??

Ngan kembang2 hidung aku nak maklumkan aku bersiaran dari rumah. Aku dah ada streamyx hehehehhehe.... tapi bukan setiap masa aku ada masa untuk bertenet... kalau ada masa senggang tu blehlaaa...

Dahlaaaa dah lama aku tak round rumah korang... aku nak jalan2laa...

tata titi tutu...

6 ulasan:

AD berkata...

selamat bersiaran yer..
jgn rebut2 dgn BR plak nak online..

atty's berkata...

wah dah ado streamyx combo..

Shumierain berkata...

ewahhh dasat skang ni..

upgrade..

LayarLara berkata...

Ad,
Letih nak mengajo BR itu ini begitu begini...

At last... udahlah tutup... orang ada keje kat dapurlah..

LayarLara berkata...

Attys,
Bukan den yang pasang... AbangSayang yang pasang.. walhal dia tak tau satu mende pun.. den tukang aminkan aje..

LayarLara berkata...

Shumierain,
Dasat tak dasat sangatlah...

cam nak jadi blogger tegar... tapi nak tengok tv pun takde masa inikan pulak nak online.. confius..