29 April, 2009

Ada owang demam...


Ada owang tu demam.... balik rumah terus minum petang terus naik atas katil.





Memula tengok macam owang tu nak mandi, aku pesan suruh mandi dari bawah ke atas, biar panas keluar. Tapi owang tu terus landing atas katil ngan towel saja.





Aku masuk bilik, raba kaki owang tu.. sejuk. Kepala panas... Aku carik stoking.. pakaikan. Wahhh macam anak kecil ok.. nak melawan... Aku smack down kang!..





Lepas magrib owang tu masih tak bangun. Aku buar air asam lumur atas kepala dia biar cepat sejuk. Towel lembab yang aku boh atas dahi dia dah bertepek atas kepala katil. Degil! Ngalahkan anak2.





Jam 2 pagi, aku kejut owang tu... suh makan nasik.. kang perut kosong... lepas tu aku soh makan ubat...





Pagi ini, owang tu dah sihat.. aku soh cuti.. n jangan skip makan ubat.





Lagi senang handle budak demam dari owang tua demam.. Babap kang!

5 ulasan:

neezareef berkata...

wah..sempat tu meraba..kekekee

Ad berkata...

ekekeke..baru nak sound pasal raba tu..dah ada org dulu perasan..

sungguh amik kesempatan yer

Elyn berkata...

heheh betui tu jaga baby lai senang dr jaga apak baby lalallal

atty's berkata...

memang betui pun..
jaga org besau lagi susah..hehehehe..

kHairie berkata...

abgmang.. semuge cepat sembuh..