05 Mei, 2009

Fuh...fuh...Fuh..


Tarik napas... lepas... tarik napas... lepas...

Waaaa agak berhabuk gak rumah ku ini.

Last week adalah hari yang sangat2 menduga woo....

Elok je bapaknya baik... nyambung plak pada anak2nya... Zara ngan Kristal cam berjanji plak... sepakat membawa berkat. Dedua flat.... Zara sampai biru kaki tangan... Kristal sampai kene injection..

Elok je baik demam... skang ni mereka berdua continue ngan flu & cough plak... cam kembar.

Dan aku??? hehehhehe.... pening.... mabuk... opsss??? apakah itu??

7 ulasan:

atty's berkata...

ko jaga diri jugak..tau..kang susah kalo ko lak demam..nya

neezareef berkata...

bejangkit2 plak ya...
harap tukang jaga tu kuat la kan..
pening + mabuk = >?????

Ad berkata...

perhh..besihdah skit sawang2..

BR ni teruk laa..dah la wat jangkit ke anak2..pastu bawak pening+mabuk kat mak budak2 tu plak...

ni semau angkara BR la ni wat kanda mabuk2+pening2+loya2(tambahan)..

nak asam boi china???

LayarLara berkata...

Atys,
Ye.. sesungguhnya... aku akan begitu sehingga tamat tempohnya..

LayarLara berkata...

neezaref.
Ambooii banyak no tanda soal ko tu... nak aku tambah??

LayarLara berkata...

Ad,
Wah.. pandai nampak?? Minum susu apa??

Asam boiii... fresh dari ladang??

PerantauSepi1306 berkata...

aiyohhhhhhh lagi berapa bulan mau kuo sesuatu kah???