11 April, 2009

Big day tomorrow..


Kawan2... 11 April adalah big day untuk aku n comitte...

Doakan majlis kami berjalan dengan lancar dan teratur..

Doakan supaya aku n ahli keluarga aku semuanya sihat2..

Aku sedikit gentar....

Aku baru siap buat skrip pengacara untuk esok...

Aku baru siap buat teks ucapan yang akan aku bacakan esok...

Doakan aku ye....

Amin...

cepat!! sapa tak doa aku tembak!! tak pun aku sebarkan virus gila2 kat blog korang...

Haaaa mau tak????

Heheehheheh paksa rela...

7 ulasan:

cik ienn berkata...

ya..ya..semoga semuanya berjalan lancar. akak Boleh !!!

PuteriSatu berkata...

ye..aku doakan ko....

Zanna_MamaBatrice berkata...

yelah yelah
semoga semuanya berjalan dgn lancar
family ko sihat
Gud Luck kak

re : zana dah selamat terima dah...comel banget....thanks yerk kak

atty's berkata...

gud luck ye.semoga semua berjalan lancar amin..

CoNniE berkata...

uuuu.. takut nye nk kena tembak.. hehehe...

good luck yaaa...

Ad berkata...

kami (seluruh rakyat china) mendoakan kanda x gabra atau terjatuh masa nak naik buat ucapan atau setidak2nya tidak mengeluarkan angin (yg tidak patut) sepertimana hillary clinton.

aminnn

LayarLara berkata...

Cik Ein,
Puteri Satu,
Zana,
Attys,
Connie,
Ad,

hahahahahahahahahaha

Sungguh takut korang yek.. hehhahahahahhahaha....