13 Mei, 2009

Ini yang ku dapat pada Hari Ibu

Sekeping kad, bunga n coklat.



See dalam ada kad lagi... so ada dua kad. Nampak piring biru tu?? Itu hadiah dari kristal. Kecil cam dia gak.


Seeee gambo yang takde iras aku langsung ok... lihatlah akujanji Danial



Hari Ibu tapi ada mention bapak dia plak...



Hahahahahh sapa laaaa cikgu BM ko Danial?? Cenggitu cara ko eja rumah bungalow??


Kitkat yang hanya tinggal sampul saja..

8 ulasan:

LiNda berkata...

owh..so sweets..anak2 mithali - yang membahagiakan hati makpak dia.

Lukisan tuh, sesuka hati jekk kan buat bunga2 & border bengkang bengkok..pastu kad yg kaler merah tuh, cam tgh marah jek .. tapi aku puji dia lukis omak dia - cantik !!

Owh, bagusnya ada niat nak belikan pak dia banggelo ... ( herm..cuba ko check, kot2 cekgu BM dia dari banggela kot..) hua hua hua..

larikkkk...

LayarLara berkata...

Linda,
Wellll mak dia lagi terer lukis tau... lariikkk gakk..

atty's berkata...

bagus anak2 ko..ingat kat emak..

LayarLara berkata...

attys,
Harap sok dah beso pun gitu gak le...

suhaila-ab berkata...

kulit cekelat tu kena simpan wat kenangan...

LayarLara berkata...

Suhaila,
Ada lam gelas aku boh...

Ad berkata...

sejibikk la muka kanda dgn katun tu..

LayarLara berkata...

Ad,
Ye ke... sumting wrong with your eyes la dinda...

Nah! Amek Spec kanda ni..