02 Oktober, 2009

Air pasang pagi siram pokok bunga...

Hai saya Zahra, kami berada di sebuah restoran yang menjual roti canai. See saya memberikan posing yang menarik... anak2 dara sila contohi cara saya duduk yek.... gerenti saham anda akan naik...


Hai saya yang digelar oleh isteri saya AbangSayang. Napa muka saya sedih?? Ye.. dipagi raya ketiga ini saya sedang bersiap sedia emosi dan minda kerana sebentar lagi saya akan dipau oleh isteri dan anak2..

Mamak!!! Roti kosong satu!! Kuah Dhal!! Air milo suam satttuuukkk!!! Saya Danial.. selalunya saya akan sengih sampai nampak gigi... tapi mak saya marah.. dia kata tak lawa kalau saya sengih sampai nampak gigi... hehehehh sebab tu saya cover..

Sayalah yang mak saya gelar papan lapis size XXS.. Saya Kristal... hari ini saya pun nak makan roti kosong gak... Saya kene makan cepat2.. sebab lepas ni kami sumer ada misi..

Opsss.. gambo papan lapis lagik....

Okeh.. misi kami bermula... See kami dah pun sampai... tapi kenapa kami kene buka pintu sendiri ye??? Kalau nak bagi salam.. sampai raya ke lima pun takde orang buka pintu tauuu...
Apakah misinya???? Hahahahah Mak Long tak ada rumah dari raya kedua sampai raya kelima. So kami ditugaskan untuk menyiram pokok dan memberikan ikan makan

Bapak saya sedang gigih memberi pokok itu makan..

ERRRR MAK LONGG!!! SEBAGAI UPAH.. SAYA AMIK JELLY YANG ADA KAT POKOK MAK LONG YEK.... MAK LONG TAK MARAH KAN?? KAN??? MINTAKKK LAGIIIII

3 ulasan:

Mesayu Kirana berkata...

oo...padanlah maklong tgk jelly bersepahan yer..rupanyer kerja kamu yek kristal...hehehehhe

LayarLara berkata...

Mesayu Kirana,

Ampunkan kami...

Elyn berkata...

hehe igtkan misi apa la!!! rupenyer pi siram bunga ekekek