14 Oktober, 2009

Zahra semakin sihat..

Alhamdulillah... budak kecik ni dah ada selera nak makan... dah ada mood nak main... dah ada mood nak tarik rambut kakak n abang dia... dan memacam lagiklah..

Bila anak dah sihat.. mak bapak laaa paling senang hati... lega... kalau idak asik pk.. bilalah ko nak baik ni... napalah ko sakit cenggini... napalah bukan mak bapak yang sakit...

Mementang saya tak sihat... mak saya sanggulkan rambut saya cam orang dalam pantang... kengkawan.. jemput makan yek... mak saya masakkan saya bubur ayam... BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM...


Aummm.... Nyum..nyum...nyum... jangan memain.. 3 mangkuk saya tambah tauuuu... gagahkannnn..

Selamat malam... Ini rumah En. Rahman, apa bisa saya bantu?? Bukan.. ini bukan kantor polisi.. maaf ya pak..


Oh.. sebentar yaaa... akan saya sambungkan ke pegawai yang bertanggungjawab..


10 ulasan:

Elyn berkata...

lega tgk die dh mkn sampai 3 mangkuk hehehee

Adiwarnatasya berkata...

Syukur...
Zahra dah sihat:)

zAnNa@mAMaBaTriCE berkata...

wah syok nengok budak nie dah sihat
dah start nak tembam balik ler gamaknyer kak..

berselera sungguh tengok dia makan bubur ayam tu.....

Ad berkata...

eleh..sah2 la 3 mangkuk..satu mulut zahra, satu mulut maknya..kann???

LiNda berkata...

ewah..ewah.. ada sanggul secoet!

LayarLara berkata...

Adiwarna,
Alhamdulillah... berkat doa dinda juga...

LayarLara berkata...

Zanna,
Haah skang ni dia tengah sesi menambah balik berat badan.. sumer yang dia nampak NAK!!

LayarLara berkata...

Ad,
Ehhhh mana dinda tahu ni???? Skodeng ye.... tembel mata baru tau!!

LayarLara berkata...

Linda,
Hehehe.. secoet pun jadiklaaaa..

Ad berkata...

baru perasan..ada sticker "goku" drangon ball kat gagang tu yerr..

sukkaaa sgt..ni mesti danial punya keje