19 November, 2009

Ada sapa2?

Ada sesapa yang nak jual used baby cot?? tapi kalau boleh biarlah in good condition.. dan sekitar johor ni saja... kalau jejauh tak usahlaaaa...

Aku berkira2 nak membeli sebabnya... si Zahra ngan new comer ni selang tahun je..

Atau pun.. ada sesapa nak buat sedekah amal jariah kat aku.. nak bagi percuma lagi aku sokaaaa..

Wakakakakakakakakak....

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tingat masa kecik2 dulu masa umur bawah 1tahun, melepek atas tilam atas lantai je..


*ha..jgn nak pertikaikan daya ingatan hamba ye


noname

LayarLara berkata...

NoName..

Helleh... kanda kuar2 je dari perut Betaraguru terus terakam segalanya dalam memori..

Setahun... huh.. dah lambat sangat..

Tanpa Nama berkata...

cehhh...tatappp xnak kalah!!!

noname

LayarLara berkata...

NoName,

Welll....!!

LiNda berkata...

ermmm.... aku takdelah...