04 November, 2009

Sekejap je..

Sekejap je dah dekat ujung tahun...

Sekejap je Zahra dah besar...

Sekejap je aku dah nak bersalin..

Sekejap je Danial dah nak naik darjah 2..

Sekejap je Kristal dah besar (dulu 970gm je)

Sekejap je umur aku nak meningkat lagi...

Sekejap je utang keta aku dah nak abis...

Lagi apa..

Oh ye...

Sekejap jeee anak aku dah nak masuk 4 orang..

Sekejap je hari ni Danial nak pulang buku teks skolah.

Apa lagi... haa korang tambahlah yee ikut sesedap rasa...


7 ulasan:

LiNda berkata...

wah... semuanya sekejap kann...

sedar2 dah nak bertukar tahun.

Besh arr anak2 ko dah abis periksa .

Anak2 aku star hari ini peksa sek. kebangsaan.

LayarLara berkata...

Linda,
Huh.. anak aku dah dapat result anak ko baru nak exam??

hehehhehe... sabar ye...

Tanpa Nama berkata...

sekejapppp je kan sekejapnya


bukan ad.

LayarLara berkata...

Tanpa Nama,

Do I Know UU???

(Ecehhhhhhhhhh!)

LayarLara berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Elyn berkata...

sekejap je kang tambah no 5 tet!!!

LayarLara berkata...

Elyn,

Kebarangkalian itu tidak mungkin akan berlaku...

Keh..keh..keh..keh..