01 Disember, 2009

This friday!

Heheheh... khamis ni aku pegi last checkup kat Pusat Kesihatan Universiti.. Then Jumaat ini aku decide nak terus pegi GH untuk set tarikh. Kalo ok.. aku nak buat cezar pada 9/12... so aku perlu admit hari Isnin iaitu 7 Disember...


Gila tak sabar nak beranak kan?? Hahahahah... Kalo dah beranak makanya akan berakhirlah masalah susah nak tido aku selama 9 bulan... Skang ni aku rasa mata aku pun dah cam mata kungfu panda... tapi lagi lawa sketlaaa...


Kalo beranak cepat.. bererti budak naik skolah aku dah bih kurang 3 minggu bersalin... Kira dah kuatlah kan untuk orang cezar... Bolehlah aku balik... sian plak anak2 aku nak sekolah..


Semoga segala urusan berkaitan nak bersalin ni dipermudahkan... proses nak memotong aku pun takde masalah... takde komplikasi.. semoga aku sihat n selamat dan cepat sembuh... semoga baby aku pun sihat sempurna n selamat... Oh.. harap2 peristiwa wound breakdown tidak berlaku...


AMINNNNNN!!


Wehhh cepat!! Aminkan... kang aku tembak sorang2..


Ehh... tak bleh bebel lelama.... aku nak settlekan segalaaaaaa kerja2 aku before orang lain nak menanggung keje aku... hopefully orang yang nak menanggung keje aku ni sentiasa beroleh ketenangan n kesabaran dalam menjalankan tugas2 aku yang kekadang memeningkan kepala.. memerlukan tahap kesabaran... tak gitu SYAMIE??


6 ulasan:

adiwarnatasya berkata...

Jue doakan semua berjalan dgn baik n selamat "Kanda n Baby"...
Aminnn:)

Elyn berkata...

amin....... moga potongan nyer chantek heheheh

LayarLara berkata...

Adiwarna,
Mekasihhhhhhhhhh!!!!

LayarLara berkata...

Elyn,

2 p.s kelihatannya seperti tiada apa2...

Tetiba terbayang kelim karipap..

LiNda berkata...

Bab nak cepat terberanak tuh aku setuju . Lagi cepat lagi bagus kannn...

Apapun.. moga semuanya selamat.

LayarLara berkata...

Linda,

Uik... dalam kebzian ko ngemas pun sempat nyinggah.. Habis dah kemas??

Anyway... thanks!