07 Februari, 2010

aku merinduimuuuuu... ting tonggg...

dah sebulan lebih aku tak ke wilayah ini... hampir lupa pswd kooooo.

Aku dah bersalin... dah abis pantang pun.....

aku bersalin pd 24 Dis 2009, jam 10.15 pg... n baby boy.. MUHAMMAD IKMAL IBTISAM

kalo nak tau sebelah tgn aku menaip.. sebelah lg hayun buai.... bukankah tgn wanita yg menghayun buaian itu akan menggoncang doniiiaaaa....

disamping itu aku juga sedang memasak daging masak lemak cili.... sungguh berkalori kaaan.

ishhh aku rindu nak meredah rumah korang ni.... aku update sket je ni...

gambo?? nanti aku load... usb kat opisdaaaaa. maknanya korang kene tunggu end of this month yek...

Hmmmm.. sebelum aku meredah rumah korang aku nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada En. Ahmad Fuad Rosedi dan juga Cik Sharifah Nor Baizura.... Sapa tu??

Heheheheheehh nanti aku buat entry khas yekkk...

Daaaaaaa

10 ulasan:

green apple berkata...

betul2 berpantang ko eh, sampai tak bukak blog lansung

LiNda berkata...

Yeahhhh ! horrayyyy !


jerit cik abang sayang .. merangkap laki ko lah !!


wakakaka

azrin berkata...

tu la pasal. lama gile menyepi.

Elyn berkata...

yuhuuuu...... kak saya mewimdui mu!!! cepat updet ek!!

Ad berkata...

tolong jangan update...

*tetiba

LayarLara berkata...

Apple,

Huh... kang tak pasal aku kene terajang ngan mak aku. Sia sia je... heheheheh

LayarLara berkata...

Linda,

Heheheheh memang dia menjerit... menjerit sakan... tapi menjerit sedih... sebab aku masih lagi dalam keuzurann...keh..keh..keh... tak dapek le nak nolong...

LayarLara berkata...

Azrin,

heheheh ko tak tau betapa merenyam tangan ngan minda aku nak bukak blog.. termimpi2 ko....

LayarLara berkata...

Elyn,

Ahaks.. aku rindu kamu jugak! Lelebih lagi si comel kamu tu!

LayarLara berkata...

Ad,

As ur wish!

*Ni sapa yang pepandai update blog kanda ni???