12 Mei, 2010

Slamat hari jururawat!

Selamat Hari Jururawat kepada Jururawat di Wad Kelas 1, Hospital Sultanah Aminah khususnya dan kepada semua jururawat2 yang berada diserata tanah air umumnya.

Kerjaya anda kerjaya yang murni... hidup jururawat!!!!


Tetiba aku rasa cam best je plak dok wad... tapi bila aku admitted (of cozlaaa sebab nak beranak) aku rasa eiiiii mencikkkkk.... Abang nak balik!!! Nak balik!!! Tanak dok sini!!! Menciii...
Orang lain dok wad 1-3 hari je... aku dok wad mestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 6 hariiiiii.


Perkara yang aku paling suka masa kat sepital adalahhhhhhh BFAST TIME, LUNCH TIME, TEA TIME N DINNER TIME... hahahahhahahahahah.. makan makan makan dan makan... sapa kata makan kat spital tak sedap??? Fuiiyoooo mee goreng mamak... nasi beriyani.. bubur kacang... eskerim... waahh sangat setaaapppp.


Perkara yang paling aku tak suka masa kat sepital ialah bila dengan nurse tolak troli nak cek bplaaa.. nak bagi ubatlaa.... nak cek perutlaaa.... aku rasa bunyi troli tu cam malaikat maut datang mak nak mencabut nyawa.... Bilaaa izraill datang memanggillll jasad terkujurrr di pembaringannnn... feeling2 nasyid plak ehhh..


Anyway aku takkan lagi dah admitted kat spital pasal nak beranak.. Hopefully takdelah aku admitted kerana sakit2 tah papetah... Ya Allah kurniakanlah aku kesihatan yang LUAR BIASA BAIIIKKKKK PUNYEEEE!


Ok.. last (not last forever) miss u all misi2 kat wad 1, HSA, especially Shaza.....

6 ulasan:

tunbegia berkata...

selamat hari jururawat yang merawat tuan blog nih,

salamm,

Elyn berkata...

hiks saya ni br tau arini ari jururawat kak.. ni tgh gigih call bebudak sales mengingatkan dierang kalau jumpe sister or SN sila ucap selamat hehehhe

atty's berkata...

ko sama ngn kty .kalo duduk wad..aku suka tang time makan yo ..wahahha..org tak suka masakan spital ..tp aku sukak..

selamat hari jururawat utk semua ..jururawat..

LayarLara berkata...

Tun,
mekasihhhh... eh pehal plak aku yg mekasih ni..

Tun... napa aku x leh comment kat box ko yek..

LayarLara berkata...

Elyn,
Bagusss... teruskan amalan murni ko... errr ko keje kat spital ke elin?

LayarLara berkata...

Attys,

Yes.. ko samalah ngan aku... lengkali kita bleh dok sebelah2 katil.. makan2 sambil borak2.. heheehh