24 Jun, 2010

Kichewaa...

Ohhh... aku kichewa... aku kichewa terperdaya...

Nangis dulu...

Sob..sob...sob... sedu sedu sket... huk.. huk..huk..

Entry ini khas ditujukan buat suamiku yang ku chentaekkk... aku tau kekadang dia bukak blog aku...

Abang, (musik latar, sila turn on radio kat belakang abang tu...)

Sampai hati abang, dah berbulan2 Atie rancang bende ni. Dari masa tengah membawakkan perut lagik (Bawak IB). Senang cita dari tahun 2009 lagik tau.

Tapi sedap je mulut abang cakap semalam... TAK PAYAH, JANGAN NAK NGENGADA. ABANG TAK BAGI.

Bukannye Atie sorang tau. Kita berdua.

Sambung lagi nangis... huhuhuhuhuhu...

Bang anniversary kita pada 18 Julai ni... Atie dah rancang2 on Julai nanti nak amek package bergambo berdua2an memakai baju pengantin. Lokasinya adalah di Taman Bunga dan Istana Lama kat JB tuuu..

Salah ke bang?? Salah ke nak mengembalikan nostalgia kenangan terindah? Bukan dengan orang lain. Dengan Abang jugak tau. Nak gediks ngan suami sendiri pun tak boleh.

Bang.. kan cantek gambo tu nanti... bila kita berdua... dan ada gambo anak2 yang kecil seolah2 sebagai pengapit... kan cantek bang.

Tapi sampai hati abang. Abang dah punahkan angan2 Atie. Dan yang paling pedih.. kerana angan2 itu Abang cakap Atie ngengada... mencik...

Sekian.

Daripada bini ko yang ngengada

(*Tambahan : Takpe bang.. kalo abang tak moh.. nanti Atie rembat memana bangla tepi jalan bergambo ngan Atie... )




*****

Over ke aku?? Sob..sob...sob.....................

6 ulasan:

LiNda berkata...

Pujuk bebaik cikabe tuh .. sambil pujuk smbil urut . sure dia kasi ..

aZr|n berkata...

selamat memujuk and pastikan berjaya... gunakan kuasa anak2. hehe.

LayarLara berkata...

Linda & Azrin,

Tima kasih atas sokongan moral kalian...

Takpe.. nanti kalau dia tak nak aku nak rembat bangla tepi jalan amek gambo ngan aku.. hahahhahah

adiwarnatasya berkata...

Yuhuu:)

Haa...;
Kanda tak mau arr ambil Mat Bengla,tak hensem arr;)

*Baek ambil Shah Rukh Khan:)

atty's berkata...

kty lak ..along kata kalo nak bergambar cam pengantin badan kena selim dulu .jenuh le nak nunggu selim

Elyn berkata...

kak dpt amik tak gambau tu?