18 Oktober, 2010

Lapan???

Kristal : Mak, masa kakak balik sekolah tadi kan. Kakak nampak ada budak dia berdiri kat tengah jalan. Kaki dia ada lapan. Macam sotong.

Aku : Hem...

Isk... kristal2.... By the way... bila Kristal cakap cam tu, terus aku terfeeling cam cerita Men In Black. Emangnya ada makhkuk segitu?

Yelaaa aku paham mende2 yang kita tak nampak ni kan macam2. Aku keep on cakap ngan kristal, buat tak tau je. Aku takut gak kalau mende2 tu jadikan kristal medium untuk dorang berinteraksi. Or menjadi medium untuk menyelesaikan problem mereka. Aku takut once kristal alert or tolong.. maka akan berdedai2 yang lelain pun nak mintak tolong.

Aduh.... kalau makin hebat.. maku aku mintak tolong sama kerajaan Johor ni.. hak..hak.hak..hak.


7 ulasan:

MiMiEyAnA berkata...

tetiba teringt GHOST WHISPERER acting by Jeniffer Love Hewwit..

LayarLara berkata...

Mie,
Akak ada sorang kawan yang life dia memang sejibik ghost whisperer... horor..

atty berkata...

Kalo kt bangi leh minta tolong darulsyifa.

Miss eydza berkata...

wow...supernatural ni...hehe

khairie berkata...

kristal ftw. anugerah tu Kak. tapi cane pon, kena pastikan semangat dia kuat. insyaAllah teda pape.

ehehehe

Elyn berkata...

hiks MIB tgh cari staff tak???

Tanpa Nama berkata...

sempat pulak dia kira yer..kalau saya la..harus saya nak atas kaki lapan tu suh antar pi rumah..cepat skit sampai