22 Februari, 2011

Kemana gerangan???

Eiii... mana peginya pendrive aku ni....



Dah le memory card tepon aku ni sangat kecik, masuk kad reader biasa tu takleh...kene guna sony punye pendrive...



Dahlaaaa banyakkkkkk sangat gambo nak tepek ni........... ohhhh tanpa itu pendrive berblogging sangat tak best..........


Lagilah plak aku nak menunjuk gambo pau aku yang gebu tu... kang kata aku tipu plak.


Weh korang nak tau tak... aku buat pau tu guna tepung pau.  Pada sesapa yang buat pau takut tak menjadi, aku nasihatkan gunalah tepung pau.  Gerenti naik gebus menggebus...Dah sejuk pun still lembut gak, tak perlu di panaskan.


Er... tapi kalau korang guna tepung pau pun tak menjadi gak... errr tak tau lah tangan kalian tu tangan apa.. hehehhehehheheh


3 ulasan:

naturalspirit03 berkata...

eheheh dengan sodihnyer.. aku cuma dapat rasa pau kaya dengan kelapa jer tauuuuu..yg kacang tak dapat...
nakkkk lagiiikkkkkk... we want more.. we want more... we want more.... (we tu merangkum ayah and aku... ahahahha)

LayarLara berkata...

naturalspirit,

nantikan siarang ulangan ye!

bunga berkata...

bunga sampai sekrang xjumpa pendraf bunga..