16 Februari, 2011

Ketuk ngan senduk kang!


Eh... korang ada perasan tak berita kuar kat sotkabo bebaru ni...  Alah kesah si suami kene serang dek rimau, pastu bini dia ketuk rimau tu ngan senduk... dan rimau tu lari.  Korang ada baca tak???

Korang rasa kenapa rimau tu lari bila kene ketuk ngan senduk tu??

Hahhahahahahah... ketawa kejap....

Dulu2 arwah nenek aku pernah berleter.... AKU KETUK NGAN SENDUK KANG JADIK BERUK KO!

Hahahhaha..hahhahahah.. ketawa lagi..

Tu pasallaaa si rimau tu lari... rimau tu takut jadi beruk.  Kang dah jadi beruk tak rugged la, tak bleh nak kejar orang, dah tak bleh nak kekah orang.

Hahhahaha... logik tak???

Hahahahhaha... sambung lagi ketawa...


1 ulasan:

atty's berkata...

rimau takut gak ye ngn senduk

isni nanti kasi password/username utk blog & nuffnang je kat blog kty..tp kty takan publishkan hehehhee..

yg iklan kat ats tu better ltk tgk entry

yg kat sidebar tu nanti kty buat lain bertimpa2 kty nengok tuh