10 Mac, 2011

Al-Bz


Aku masih lagi bz... hari ini aku bz nak confirmkan kehadiran, bz nak siapkan peralatan bengkel, bz nak cari tolol tool box, one man show ni... sakit hati bila PAP aku dah 4 hari tak datang keje... of coz laaa keje yang aku nak bagi kat dia, terpaksa aku cover... tapi hari ini lega sket... sebab Wak Ajib ada...  tapi masih bz lagi. Menjelang petang aku rasa aku lagi bz sampai tak jejak tanah kot... next week pun bengkel gak... kalau peserta takpe.. ni urusetia... urusetia 4 orang... tapi tolak dua tinggal dua... ohh.. kene tingkatkan kuasa aku ni... kuasa 100 ekor kuda.... okeh dah tahap merepek...

Ni tengah nak lega2kan pemikiran aku ni... jalan2 rumah korang sat ahh... jangan marah kalau aku tidak meninggalkan jejak.


2 ulasan:

atty's berkata...

selamat membizikan diri..

wifenavy berkata...

Tak pe.. jejak mu bole ku lihat dlm statistik blogger..