25 September, 2014

Astagfirullahalazimmmmmmm


Astagfirullah...

Bertahun2 aku x leh nak log in blog aku sendiri, sampai aku give up, sampai aku bukak blog baru, tapi bila blog baru aku tak semangat.

Entah macamana hari ini, dengan kuasa Allah, aku just try n error.. tetiba boleh...

Alhamdulillahhhhhh.  Bolehlah aku sambung novel aku tu hahahhah yang terkandas dari tahun 2008 kot.

Allahuakbar.

Ini akan mengambil masa untuk aku buat beberapa perubahan kat blog ni.  Firstly bila ada masa aku akan ubah balik labels2 tu yang cam tak berapa nak kena je kepada yang lebih bermanfaat.

Okeh.. chaoss dulu.

2 ulasan:

~adeQ~ berkata...

fuhhh.....
Akhirnya!!!
=)
welcome back!!!

ieda abdullah berkata...

selamat kembali...hihi