15 Ogos, 2007

Jom PESTA

Fuh..fuhh... minyak nyawa... hari ni paling awal diantara hari-hari lain aku slide in. Ok guys i'll be away from blogging (15th to 21st August). Coz aku tersangatlah banyak kerja... oh ye.. sapa sapa yang tersesat kat Johor ni dari 15 hingga 21 Ogos jemputlah ke UTM ye.. kerana ada Pesta Konvo dan Majlis Konvokesyen Ke-39. Majlis konvo tu korang tak yah herankan sangat, yang patut korang herankan adalah pestanya... fuiiyooo.. macam-macam ada... mak bapak je yang takde kat situ... jadi haruss pergi... amat best da best da best da best da best. Ha.. kalau tengah kegersangan pinjamlah duit sesapa dulu nanti time gaji pulang balik... heheheh haruss pinjam.. Rugi woo... only twice a year...

Ok... if i'm not miss blogging like crazy aku takkan datang ke daerah ini pada tarikh yang telah aku nyatakan. aku amat sibuk ye sekarang... okey... bubye...

2 ulasan:

Ceera berkata...

aku merinduimu...

u've been tagged..sila check blog saya.. :) dan sila buat okey... 8 random facts

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

ai ai cera!