17 September, 2007

Cilubbbaaaaaa!!!

Cak!! Heheheh ni first blog aku dalam bulan pose. Aku bangun kul 6.12 pagi ni... lambat beb.. nasib baik aku dah baca niat untuk sebulan.. dan malam tadi pun aku dah niat gak... tak sahur le aku laki bini ari ni. Kelam kabut aku masakkan lauk untuk anak2 aku. Bukan apa aku takut Bonda budak2 tu melepek.. sian nanti anak2 aku yang belum leh pose lagi tu. Aku masak ayam lemak melayu ngan bubur kacang... pelikkan? pepagi dah ada bubur kacang. Itu request dari Kristal malam tadi.. Balik kang aku tinggal tambah 1-2 menu aje lagi.. tak nak masak petang ni boleh tak???

Huwargghh... actually aku tido lambat.. kul 1 pagi baru nak tido. Tu pasallaa harus aku bangun lambat kan..

Pagi ni keje aku melambak2 sangat. Hem.. aku rasa cam nak datang opis je hujung minggu ni nak angkut anak2 aku teman aku buat kerja.... Banyak keje.. keje banyak.. banyak keje... hus... buletin tak release lagi...adooolaaaa.. napa banyak keje eh??

Aku nak buat kerjalaaa... dan aku rasa aku kene virus monday blues laaa... tak sesuai betul kene virus time banyak keje...

2 ulasan:

Nezjoe berkata...

huhu
bermasak-masakan ke bulan puasa ni?
hehehe

selamat berpuasa! anak tu dah ajar puasa?

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

joe...
masak tu memang aku dah sign tetap dan berpencen.. heheh...

Anak2 aku tu yang 2 tahun ++ tu xcuse laa.. yang 5 tahun tu... setengah hari je.. lelebih nangis... hampeh!