28 Disember, 2007

Cita basi

Wah..wah..wah... sakan lagik ehhh komen pasal aku majuk tu... ok.. dah settle dah.. Cam biasa no word 'sorry' dari laki ku itu... tapi aku rasa semenjak aku pregnant kali ni memang aku kerap le argue ngan laki ku itu.. Sesilap memang besok kuar sebijik2 muka bapak dia laaa.. Nampak gaya kene usaha lagi le nak kuarkan muka aku plak... tak pun besok anak aku ni memang tak ngam kot ngan bapak dia...
Wokeh... aku takde story.. aku cuma nak tepek gambo masa krismas aritu... tapi bukan gambo celebrate krismas, gambo kerajinan dua makhluk kecik menolong/mengucarkacirkan/melambatkan/ kerja2 betaraguru...

Memula kita nyalakan api.. ok, asap dah banyak sila lari jauh sket eh...

Ok askar bantuan pompuan dah sampai, siap sedia berkhidmat

Apa yang disapu pun tak tau, kristal ngan penyapu sesilap sama je beratnya..

Aisehhh askar bantuan tinggal sorang, partner dah blah..

Posing jela..

4 ulasan:

viruspadu berkata...

rajin sungguh askar2 itu membantu... tp x tahu la kan, bantu menyenangkan bantu menyusahkan hehehe... tp have fun kan...

selamat tahun baru 2008

green apple berkata...

anak dara ko nih, bakal menggugat dunia catwalk.

Ceera berkata...

rajin nye tolong ibunya membakar sampah, haipppppppp... sape suh bkar2 sampah nie, pencemaran udara... tolong tolong... hehe

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

pn. virus,
yaaa begitulah seadanya... kalau dorang menolong tu antara dua le.. tolong bagi senang atau tolong bagi susah... heheheh. Slamat tahun baru jugak untuk anda sekeluarga.

Apple,
hehehehe.. ada-ada saja kamu..

Ceera,
ibu dia tak bakar... atuk dia yang bakar... ibu dia tukang tonton je.. heheheh.. nanti aku kompaun itu betaraguru..