02 Januari, 2008

Slamat tahun baru...

Selamet Tahun Baru... heheheh sorry little bit late....
Apa aku nak ubah tahun baru ni eh??? Mende lain aku takde mende nak ubah... satu je aku nak ubah... angin puting beliung aku... heheheh tapi aku realise pregnant kali ni aku memang cepat hangin.. Kalau tak pregnant aku ok... so kene ubah ke?? ehhhehhehh
Lagi.. apa aku nak ubah eh?? Korang banyak ke mende nak ubah??
Kejap je budak nak naik skolah... besok 3hb n 4hb aku cuti.. Danial dah 6 tahun, nasib dia baik dapat pra-skolah.. w/pun kalau bebenonya dia memang tak layak... tapi nasib baik tak ramai mohon... maka dia pun tersenarailaaa.
Barang2 sumer dah siap... er.. actually aku cuma beli kasut n stoking je... hehehe.. beg skolah memang aku dah ada (free dari standard charter) hehheeh... yuran sumer aku dah bagi settle bulan 10.. so takdelah aku tergapai2 sangat...
Ye.. aku cuti dua hari sebab aku nak tgk dia pergi dan balik skolah naik van. Bukan apa.. kang tak pasal je naik van lain.. dahle anak aku tu ramah bin tamah.. Orang jalan cepat dia melenggang.. tegur sana tegur sini... kang kene tinggal van.. aku jugak kene balik carik.. Kene tegas ni... Van tu dua hala cuma RM28.. murah kan?? Kalau nak compare ngan van tadika dia last year hantar cuma selang 4 lorong aje RM40... Cuti dua hari ini juga aku akan gunakan untuk habiskan tempahan jahit manik pelanggan ku..
Smalam adalah last day training badminton, dah naik skolah ni cuma sabtu ahad jelaa trainingnye..
Oh ye.. semalam ada meeting.. sumer staff diarah untuk menyiapkan FAIL MEJA (gomen mesti tau) dan diberi tempoh sebelum 10hb untuk pass up.. hehehh tapi aku dengan gigihnya telah mengambil masa selama 1/2 hari untuk menyiapkannya.. hehehehh at last siap gak.. bende yang aku amik masa setahun nak buat... bila angin gigih datang.. half day dah siap... muahahahah gagah sungguh aku ini.. Er.. kawan2 sapa2 nak tiru aku nye meh sini silakan.. ekkekek
Ok.. hari ini misi aku ialah untuk menyiapkan Buletin KESTURI.. AbangMisai tarak.. so aku leh concentrate pada misi aku hari ini...
Chow... hari ini aku pakai purple n black.. so.. paham2 ajelah napa word aku kaler pun cam tu.. blog aku arini sengal dia datang balik.. tu pasal tak kuar paragraph.. hampeh..

5 ulasan:

viruspadu berkata...

saya nk tiru fail meja itu boleh! boleh lah ek

Fozalin berkata...

heppi new year.... erm nk lawan perut??? of coz la u menang ekekekk u kan senior hahahhah

hOtMaMa berkata...

hepi new year kakak!
haiyooo..banyak dah entry u ols yg mak dah ketinggalan....

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Pn. Virus,
Tiru.. boleh..boleh meh sini.. meh sayang...ekekekek

Fozalin,
Nasib jauh lin... kalau dekat leh laga2 perut.. haw.haw..haw..

Mama,
Macihhhh... tule... mama tu bz bangat...kan kecapekkan buat homework baca blog...

mama ranggie berkata...

semoga segala azam akan tercapai...