11 Januari, 2008

Salam Maal Hijrah

Yang benarnya aku nak wish kat korang dari hari Rabu lagi.. tapi menjadah betul server ni.. cam biskut kejap ok kejap tak ok..
Teman-teman... (iramanya biar skema sket ehhhh)..
Dalam kita melangkah terkadang diuji dengan ujian yang terasa beratnya hingga kita terduduk dan menangis. Peritnya terasa, tapi ketahuilah dan renungilah kembali ke dalam diri kerana mungkin air mata tika itu hadir kerana DIA mahu kita menjahit kembali sejadah iman yang kita terkoyak lantaran ada langkah-langkah yang tersasar dari keikhlasan. Akhir dariku SELAMAT MENYAMBUT MAAL HIJRAH 1429.
*Memula aku nak gak tepek doa awal dan akhir tahun, tapi pasal aku dah terlewat.. tak payahlah eh...

4 ulasan:

Ad berkata...

salam maal hijrah wat kali ke2..sebenarnya nak bg tau jer yg blog ad nak buka secara rasminya..

mmmm..tu jerr

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad,
Mekasih.. ohh dah bukak.. baik segera hamba kesana..

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad, apa addressnya?? aku klik kat nama ko pasal takleh bukak?

Ad berkata...

err..ni adressnya..
http://adnautica.blogspot.com

yer..tq..