16 Januari, 2008

Suke..Suke...

Oh.. sukanya dalam hatiku ini..
Korang pernah dengo pasal RX WATER?? Alar yang ciptaan Dr. Noordin tu... dia sendiri nyaris maut akibat kanser otak (kalau tak silap le... ), tapi setelah minum RX Water (juga ciptaan beliau), penyakitnya beransur sembuh... dan sekarang dia dah sihat. Dr. Noordin ni pernah jadi conductor untuk program senam pagi kat RTM.
Last year aku pernah nak membeli mesin air ni.. Regenya campur upah pasang dalam RM2k.... tapi terbantut hasratku... Air ni memang sangat bagus.. Betaraguru aku tu memang high kolestrol, gout.. tapi lepas sebulan aku bagi minum air RX ujian darah menunjukkan tahap kolestrol n gout dia dah turun ke paras normal... Aku pun semenjak minum air RX tu.. keadaan buah pinggang aku sangat ok.. RX ni berbeza ngan RO, coz RO dia menyerap semua iron2 dalam badan tak kira baik atau tak baik, tapi RX dia menyerap hanya yang tak baik (nak bagi senang paham kan) dan meninggalkan yang elok2 saje..
Nak jadikan cerita... semalam.. hik..hik..hik.. suke..suke...suke... pejabat aku pasang mesin RX tu kat opis... hahahahahhah suke..suke..suke..suke... Coz aku dah tak payah nak beli air tu... (sebotol 3kg tu regenya RM5).. jimatkan?? Aku tak tau le apa pandangan korang... tapi hehehe aku kalau bab jimat menjimat ni memang sukee...
Aku tak tau officer mana yang mencadangkan pasang filter tu kat opis ni.. tapi sangat2lah prihatin ngan kesihatan orang2 di pejabat ini... Tima kasihlah kepada officer itu...
Adakah ini bermakna pengurusan tertinggi mahukan kita orang ni sumer berada dalam keadaan suci.. sihat fizikal, minda dan segalanya?? hahahah nampak sangat kita orang ni dah banyak yang tercemar.. Yeklaaaakan... kalau sihat kami sumer mampu memberikan output yang begitu suksessss...

8 ulasan:

Ad berkata...

nak lagi jimatt?????cik lara jual plak seliter RX tu kat jiran2 dgn rege diskaun 50%..mesti diorg suka..modal xder,untung berlipat kali ganda..
leh la wat lawatan melancong ke korea...

(haaa..ni mesti nak jadikan idea aku ni batu cincin kan??)

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad,
Ceh... idea langsung takleh pakai... IQ Zerooo... Hahahahahah

Ceh Ad.. takdelah aku teruk sampai cam tu sekali... Rete pejabat tu Ad.. Ko ni perli ke apa Ad..

Kang asal aku takde je cari kat pantry.. Baguih sungguh..

Ad berkata...

nnt senangla abg misai nak cari cik lara,dah tau dimana berada..kan 'pantrygirl'!!!!..

nasazfrog... berkata...

ERMM...suker btol hang no... bagus air kesihatan ek,,, 3kg 5 hengget... kire ok la tuh air tu pun bagus utk jangkamasa pjg

Fozalin berkata...

ade website ka tuk RX water tu? nk tau gak apa bsh nyer hehehee

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad,
Wah Ad ko dah bagi nama baru plak pada aku ye.. jaga ko.. aku sungkit hidung ko kang.. Heheh..

Nazas,
Cenggitulah seadanya.. :)

Lin,
Besok aku bagi kat ko ye... nanti aku send dalam blog ko.

viruspadu berkata...

boleh buat berniaga plak air tu lepas ni kak hahahahaha

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Pn. Virus,
Aisehhh malulah nak niaga bukan sendiri punye... opis punye.. majikan punye... dapat minum sendiri pun dah bruntung sesangat...