04 Februari, 2008

Merempat

Banyak beno sawangnya.... sapu lidi pun tadak nak buangkan sawang..

Mahaplah ye... pc aku masih lagi dalam keadaan kritikal... CICT janji nak bagi replacement pc... tapi sampai le ke hari ni tak nampak bayang pun... mungkin replacement pc akan bertukar kepada replacement killer... yee aku nak kill orang yang memberi janji2 palsu dan buduh2 belaka...

Er... 2nd Feb lepas adalah my besday yang ke.... korang tengok sendirilah kat profile aku tu.... sedih n sadness in my eyes... coz... asik aku je ingat besday orang2 lain di wilayah ku... tapi... ah paham2 sendiri ajela.... anyway thanks to my mum coz wish aku... n my sis biarpun it was toooo late.. tapi still ingat gak...

Masih lagi merempat dalam erti kata yang sebenar...

9 ulasan:

ad berkata...

selamat hari lahir kak lara..semogapanjang umur,dimurahkan rezeki,diberi kebahagiaan,diberikan anak yg soleh dan solehah,menjadi ibu mithali,dipanjangkan kesihatan,dimuliakan didunia dan akhirat.

sama la kita..lahir bulan februari..cuma zodiak jer lenlain..

nasazfrog... berkata...

hepy belated bezday kak.. ala baru lagi kan... tak mkaan kek ker.. sy doakan agar agar dipanjangkan umur n dmurahkan rezeki ok..

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad & Nazas...
Thanks a lot... takde nye acara makan2 kek... aku beli kek apollo dua keping aku makan sendiri aje..

Ms_MER berkata...

hepi belated besdayyyyy...kek apollo pon kek gak la kan kekekke

green apple berkata...

happy belated birthday beb.
aiseyman, aku tak bukak2 blog member lately, busy menyelimuti diri.

baru baca ni ha.
duit pun baru sat tadi aku abiskan beli kasut.

tahun depan la ek??
aku bagi bundle.

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

ms. mer,
heheheh kek lah jugak.. dah aku baham kasi abis..

Apple,
keh..keh..keh ko jangan.. sok lusa aku tuntut.. tak kira le bundle mundle.. heheheheh... tepek aa gambo kasut baru tu..

su berkata...

hepi belated day kak!

akak menanti org baru?wah!!!su ni bila agaknye,da 6thn lebih menanti...xkunjung2 tibe gak....sob3!

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

mekasih su...

Takpe su... sabar ye... time tengah takde tanggungan ni blehlah meronggeng pepuas.. hehhehe

Fozalin berkata...

happy belated besday........