20 Februari, 2008

Bosan

BOSAN.. ye aku berada dalam keadaan yang keterbosanan...

Bosan adalah bored, boring, dull, fed up, jaded, jejune, prosaic n sick of atau apa2 saja yang semukim dan sewilayah dengannya.

Kalau boleh aku cam nak balik rumah skarang ni gak... tapi still ada 15 minutes to go... Harap2 lepas sampai rumah, tengok muka anak, tengok muka AbangSayang aku tak bosan lagi..

Napa aku rasa bosan ye? Takkanlah nak buat soal selidik pulak..

Kalau diberi pilihan, skang ni aku nak dok melengkar di air terjun.. atau sungai... atau pool.. dalam keadaan cahaya yang redup.. sambil gosok2 perut.. keh..keh..keh.. angin plak bertiup sepoi2 tak geti bahasa... ahhh nyamannya...

Ye.. aku sedang phsyco otak aku ni.. supaya hilang bosan sket.. Peliklah.. aku tak selalu rasa bosan... adakah ini disebabkan hari ini aku kurang bebanan kerja?? Benarkah?? Nooo...

Argghhh oohh bosan.. lepaskanlah aku dari cengkaman nistamu ini...

Kang kalau balik bebudak buat perangai... mesti bosan gak nak handle...

Kang AbangSayang balik buat muka deeeekkk je ngan aku.... mesti aku rasa bosan gak.. semoga mereka sumer akan menghilangkan rasa bosan ini..

Nyanyi sket aah...

Bosan jangan engkau bosan (Suara latar : Bosan bosan..)
Bosan bermacam bosan
Janganlah suka berbosan-bosan
Nanti engkau bosan..

Huh... aku ada about 10 minit lagi untuk killing my bosan time ni...

Setakat ini aku telah menggunakan 20 perkataan bosan... dalam paparan kali ini..

Wokeh.. 5 minutes to go.. aku nak siap2...

4 ulasan:

viruspadu berkata...

kalu dah smpi nanyi2 bagai tu

mmg sah la

konfem bosan giler tu

hiks

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Pn. Virus,
apakah tidak silap pandangan mataku... kul 10 lebih tu.. nisa dah tido eh..

green apple berkata...

20 je??

meh aku up lagi..

bosan, bosan, bosan, bosan, bosan, bosan, bosan, bosan.

nak gi?

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Di,
Hang bikin aku golak laaa.. hilang terus bosanku...