13 Februari, 2008

Har..har..har..har...

Har..har..har..har... (aku bukan panggil orang yang bernama AzHAR atau KaHAR atau sesapa aje... itu adalah pesen gelak aku untuk versi hari ini).

Korang mesti pk aku masih dalam mood merempat kan? Semalam petang lagi 20 minit nak kul 5, CICT telah menghantar replacement killer tu...keh...keh...keh... opss sorry.. har..har..har..har.. Tapi baru pagi ni aku pasangkan..

Hem... dah dekat sebulan baru bagi replacement.... aku ingat pc aku tu dah sampai kat IBM.. ropenye masih lagi terperap kat CICT... apa ke hek??? Weiii bila ko nak anto pc aku aaaa??

Tapi replacement pc ni... tah pape je... senang cita replacement yang diberi ni hanya sesuai untuk keje menaip aje... sangat tak sesueiiiiii (untuk blogging sangat patuttt.. har..har.har.har).

Korang bayangkan... replacement yang takde usb port... disket (kalau dah takde usb port tu bagi le tempat aku nak sulakan disket... )... aku cuba download software printer pun dia kat takleh... your pc cannot support bla..bla...... waaahhh pepagi dah bagi aku angin ni...

Ini dalam erti kata lain... kalau nak buat kerja still kene merempat... abis.. dah buat2 keje kat replacement pc ni... dah tu aku nak print.. nak transfer cemana?? Menjadah betul... Tapi tak marah sangat gak pun.. sebab aku tak perlu merempat untuk berblogging....har..har..har..

Okeh... aku nak buat paper cutting ni... oh ye... aku ada satu pesanan untuk peminat2 fanatik Dr. Muszafar.... har..har..har... DR. MUS AKAN AKHIRI ZAMAN BUJANG PADA JULAI 2009... sesapa yang berkenaan silakan MEROYAN... har..har..har... aku sedang mencari Diana... u have my shoulder to cry on... har..har..har..


Opss lassttt sebagai memenuhi impian segelintir pekebun2 kecil... ada yang request nak tengok perut... so aku telah shoot bahagian perut aje ye....




3 ulasan:

Ad berkata...

adakah anda berada di zaman firaun?

sampaikan sebolan pun x sampai2 lagi ke tempat beaki pc?

ekekekekeke..

Ceera berkata...

eh eh, dah besar skit, bape bulan eks skang?

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad,
Tah le Ad... gaknye dorang pakai keta sorong hantar pc ke IBM gamaknya..


Ceera,
Heheheh... sudah 6 bulan...