14 Februari, 2008

Maternity Check Up

Tadi pegi ke Pusat Kesihatan untuk maternity check up... so.. the result is..
Albumin - NIL
Sugar - NIL
HB - 12.2
BP - 112/56
Ederma - None
Alhamdulillah segalanya ok... tapi tadi doc cakap, kalau ikut last day menstrual aku.. suppose skang ni 24 weeks... tapi berdasarkan ukuran baby adalah 26 weeks... kalau kira ikut 24 weeks tarikh bersalin adalah pada 6/6... tapi kalau ikut 26 weeks tu adalah pada 24/5... wallahualam... Hanya Allah jua yang mengetahuinya... Next appointment ialah di HSA pulokkk.. pada 27/2 ni...
Wokeh.. lepas lunch hour ni aku nak pi menziarah ex teman sekantor ku... kat pontian, jalan al-sagoff. Sakitnya masih misteri sehingga ke hari ini... kalau dulu badan dia ibarat ibu jari kaki.. tapi skang ni dah ibarat jari kelingking.... semoga Faisal cepat sembuh ye..

2 ulasan:

nasazfrog... berkata...

wah best nyer hang pregnant heh... yang keberapa ek... hepi lerr tuh

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

nazas... dah no. 3 heheeh jom laa join the club... keh..keh..keh