24 April, 2008

Napa susah sangat eh???

Ish... dalam minggu ni dah 2 kali aku pergi... tapi napa susah sangat eh nak mintak??? Aku gerenti kalau aku bukak mulut aje mesti dapat...

Tadi pun aku pegi gak... memang dari malam tadi aku dah plan nak mintak. Dan pagi tadi pun aku dah nekad bila jumpa aku nak mintak.. tapi bila nampak muka dorang ni je aku jadi badi. Padehal aku ada alasan kukuh.. hehhehehehh...

aiseehhhhh... orang lain tu sesenang je tanpa segan silu mintak.. terus dapat 2-3 hari... tapi aku??? napa aku ni susah sangat???

Ishhh susahnya nak mintak MC... Weh doktor lenkali kalau nampak muka aku je.. teruslah bagi MC hehehheheheh... aku malu nak mintak tau... ekkekekekekk

Kesimpulannya aku ada seorang staff yang berwibawa... aku masih larat lagi pe... masih larat nak buat keje.. masih larat kesana kesini ngan kaki yang dah besar gajah ni... (ayat cover sebab gagal untuk memintak mc).

Sekian tuk kali ini...

9 ulasan:

Ad berkata...

apa la ko ni kekanda lara..mintak MC pun fail,,,,
meh sini nak ajar..len kali nak mintak MC ckp dgn dr..'doc, saya x boleh dtg keje, kene pi berubat kg, ada gangguan, kalau dr x bg MC, sy tetap x boleh dtg keje, nak harapkan bomoh tu bg MC, srp pun x amik!plz doc, fahamilah saya'

pernah berjaya dpt 3 hari K!

LayarLara Legendary Of Journey berkata...

Ad, bagus idea ko yek.. memang bagus idea ko ni.. hem.. bleh buat batu cincin... satu kali pk bleh guna.. dua kali pk sesilap doktor tu suruh aku kuar dari bilik dia..

nasazfrog... berkata...

mintak mc tanpa sakit mmg la payah... cuba buat muke kesian sikit pasti dapat lor...

PuteriSatu berkata...

ko try cakap ko pening ke ape ke....buat muka seposen.ko jangan buat muka ratus ribu....wekekke...

pjoe berkata...

len kali praktis wat muka kesian..
pasti berjaya!
:)

Ceera berkata...

mana orang dsini... jangan senyap je, risau tau.. =P

viruspadu berkata...

hiks

malu nak mintak MC yer

saya pun malu2 jer nak mintak

tp biasanya doktor tgk muka saya konfem dia bg punya... pasal muka sgt spalet sekali hahaaha

green apple berkata...

mintak MC pun segan.
aku masa pregnant dulu main angkat-angkat kening je kat dokter.
sekali angkat konfem 2 hari dapat.

Kak Piah berkata...

terus terang jer.. doktot.. saya x larat x reti2 ke bg mc?? wah.. siap marah lagik.. ada gak doktor tu bg mende lain plak kang.. kih kih kih..