04 Mac, 2009

Utang Tag dari Perantau

TAG PALING PANJANG PERNAH AKU TERIMA..


1. WERE YOU NAMED AFTER ANYONE?
Ye…

2.WHEN WAS THE LAST TIME YOU CRIED?
Hmmm... masa Ceramah Kemanusiaan Palestin: Suci Dalam Debu not really cried gila gila.. but brimming with tears..

3.DO YOU LIKE YOUR HANDWRITING?
Eiiieewwww sangat huduh…. Tapi arwah kawan aku tersangatlah cantiknya tulisan diaaa very the classic… ohhh I wish handwriting secantik itu. Mau aku buat surat tak guna pc. Hehhheheh

4.WHAT IS YOUR FAVOURITE LUNCH MEAT?
I’m on diet.. apa meat meat ni..

5. DO YOU HAVE KID? Definitely
a) Prince Danial,
b) Princess Kristal
c) Angel Zahra
d) ……..


6.IF YOU WERE ANOTHER PERSON WOULD YOU BE FRIENDS WITH YOU?
Ohhh sudah tentu!!! Why shouldn't I... ko kan suka merapu..

7. DO YOU USE SARCASM?
I tried my best to avoid using it.. sendiri mau ingatlahhhhh. Jangan main ngan api tauuu..

8.DO YOU STILL HAVE YOUR TONSILS?
Dah buang bulan 6, 2007. SAKIT jangan berani2 buang! Tapi menahan sakit lagi SAKIT.

9.WOULD YOU BUNGEE JUMP?
Ye.. tapi sebelum itu tamparlah aku biar aku pengsan dulu..

10.WHAT IS YOUR FAVOURITE CEREAL?
Oat n susu… emmm setaaapppp.

11.DO YOU UNTIE YOUR SHOES WHEN YOU TAKE THEM OFF?
Perlu ke?? Heheheeheheh kasut aku tak bertali, kasut sport pun non ada talinya.

12.WHAT IS YOUR FAVOURITE ICE CREAM?
Magnum and sumer yang ada perisa coklat n topping coklat

13.WHAT IS THE FIRST THING YOU NOTICE ABOUT PEOPLE?
Friendly ke tidak ni…

14. RED OR PINK?
Sudah tentu pink dong… Pu3 harus ping!!! hehehhe

15.WHAT IS YOUR LEAST FAVOURITE THING ABOUT YOURSELF?
Mulut yang tak tercover ni…

16.WHOM DO U MISS THE MOST?
ARWAH BONDA KAMISAH

17.DO YOU WANT EVERYONE TO COMPLETE THIS LIST?
Wajibulghunnah!

18.WHAT COLOUR OF PANTS AND SHOES ARE YOU WEARING?
I’m lady in black today

19. WHAT ARE YOU LISTENING TO RIGHT NOW?
Bunyik tepon carik fiza. Fiza mana??

20. IF YOU WERE A CRAYON, WHAT COLOUR WOULD YOU BE?

Tak moh laaa, jadi mende lain bleh tak?? Aku nak jadi lipstick kaler Rose Pink

21. FAVOURITE SMELLS?

Aku tak kira bau sedap ke idak kalau nampak pewangi botol purple je aku nak beli.. sebab aku rasa yang purple ni mesti bau lavender

22. WHO WAS THE LAST PERSON YOU TALKED TO ON THE PHONE?
Jueleana Kamari, orang yang call dok cari Fiza

23. DO YOU LIKE THE PERSON WHO SENT THIS TO YOU?
Suka sebab dia rajin singgah blog aku

26. FAVOURITE SPORTS TO WATCH?
Whecked Sport. Heheheh sport jugak kan??

27. HAIR COLOUR?
Dark brown

28. EYE COLOUR?
Sekali pandang cam hitam, tapi dua kali pandang kalau ko tengok dedekat bijik
mata aku ni… confirm dark brown!

29. DO YOU WEAR CONTACTS?
Yerp.. tapi aku ni jenis pemalas, ada kang aku tido ngan c/lense

30. FAVOURITE FOOD?
Of Course yang pedas.. tak pedas kem salam!

31. SCARY MOVIES OR HAPPY ENDINGS?
Dedua aku suka, tapi lately yang paling aku benci tertengok ialah EDEN LAKE (aku tak pasti betul ke tajuknya, tapi cita baru kat panggung)

32. LAST MOVIE YOU WATCHED?
The Gang Upin & Ipin

33. WHAT COLOUR OF SHIRT ARE YOU WEARING?
Tengah keje kooooo gila ke nak pakai t.shirt… tapi I told u.. I’m lady in black today.

34. SUMMER OR WINTER?
Summer laaaa aku tak suka sejuk2 ni…

35. FAVOURITE DESSERT?
Kuih cap cap KOCI tembakau lima kati

36. MOST LIKELY TO RESPOND?
Sumer yang dirumah…

37. LEAST LIKELY TO RESPOND?
Adale hamba allah yang dah menopose tu..

38. WHAT BOOK ARE YOU READING?
Takde! Skang ni aku tengah bz dok menjahit baju or siapkan paperwork mana ada masa nak reading2 layan feeling bagai ni..

39. WHAT IS ON YOUR MOUSE PAD?
Yillek… leceh!

40. WHAT DID YOU WATCH ON TV LAST NIGHT?
Mana aku sempat nak tengok tv hari kerja ni… kalau aku sempat tengok tu maknanya besok aku takkan bekerja.. hehehheh

41. FAVOURITE SOUND(S)?
Zara menjerit
Kristal menyanyi
Danial (bila aku cakap “yelaaa panggil laa orang jual eskerim tu)

42. WHAT IS THE FURTHEST YOU HAVE BEEN FROM HOME?
Labuan saje.. lagi jauh?? tak moh... nanti aku kerinduan... bila kerinduan aku tido ngigau ok.

43. DO YOU HAVE A SPECIAL TALENT?
Beadings, painting. Kekadang aku rasa aku lagi pandai bercakap dari AbangSayang. Coz kekadang apa dia cakap aku tak paham… cam kel..

44. WHERE WERE YOU BORN?
Zaman skolah dulu aku pernah klentong aku diberanakkan kat London, abis dah kawan2 sumer anak lecturer, hikmahnya aku dapat banyak surat laying nak berkenalan.

45. WHOSE ANSWERS ARE YOU LOOKING FORWARD TO GETTING BACK?
1. NaturalSpirit03
2. Ad
3. Khairie (ko dah buat ke??)

7 ulasan:

Ad berkata...

soklan no 9 tu meh ad tolong yerr...

LayarLara berkata...

Ad,
Wahhh ambil kesempatan nampak...

Cepatlah.. kanda tengah tadah muka ni..

Wek..wek.. tak kene...tak kene!!

naturalspirit03 berkata...

hermmm.... bg laa soklan tu pada ceq.. akan ceq jawab sehari satu soklan.... jawapannyer....sebulan lebih laaa.....

kHairie berkata...

ish! ape tag kite ne!!

LayarLara berkata...

naturalspirit03,
anda diberi masa seminit untuk menjawab soklan tu sumer.. bermula dari skang!

LayarLara berkata...

Kerrie,
Loo.. bukan ko suke ke?? hehehhehe

green apple berkata...

seb baik bukan aku yang kena kelentong dek kau lahir kat london kan, kalau tak konfem aku bunuh diri sebab boleh percaya ngan dakyah kau ni