21 April, 2009

Cita Basi

Ye.. cita aku ni cita basi... takde maknanya ada streamyx kat rumah... kalau cita basi yang aku nak hadapkan kat korang.... TU YANG KORANG CAKAP KAN??

Welll apa boleh buat... akak ini sangat bz u olz... hatta nak merewang rumah kalian pun akak rasa macam sempat tak sempat... maka menjadilah akak seperti silent reader yang lelainnya..

Skang ni akak sedang gigih berlatih ghazal... pertandingan tu bukan bulan sebelas seperti yang akan ceritakan... tapi pertandingan tu yang benarnya bulan 6 koooooooooo... tarikh yang pasti nanti aku bagi tau kendian.. tapi tempatnya di PERSADA JOHOR.. haaa.. korang jangan tak datang untuk melihat akak bermain marakas dalam itu pesta ghazal... kalau korang datang sudah pasti akak akak memberikan persembahan yang sangat mantap... menggoncang itu marakas sambil bahu tangan dan segala bergerak seiring dengan irama ghazal yang diperdengarkan.

Oh ye.. hari Sabtu lepas aku n AbangSayang bawak anak2 ke Kelab Equestarian, merasalah anak2 untuk fun ride. Aku?? Janganlah ko harap nak tengok aku di atas itu kuda... sian tak pasal kang mereka terpaksa menyapu minyak di pinggang kuda. Tapi kan.. kalau nak kurus cepat.. baik korang menunggang kuda... yeee korang akan kurus beserta dengan alignment korang menjadi berterabur sambil terkengkang2..

Danial tak bleh tahan ok... 6 kali tunggang kuda... Kristal 2 kali saja... Zara?? Ohhh minah itu hanyalah berposing di atas kuda saja... Merasalah dia nak berangan untuk join group Qabil Ambak bila dah besar nanti..

Hari Ahad ku tak kemana... yang keluar masuk rumah hanyalah AbangSayang, Danial n Kristal coz pagi jam 10 Danial ada training badminton... kang kul 4 pun ada training lagik. Aku dok rumah saja ngan Zara.. tak kosser aku nak ngikut... baik dok rumah.

Lately aku cam dah ketandusan idea untuk menghupdate blog... napa eh?? adakah ini maknanya aku sudah tua (eiiiwww tak nak mengaku).

Skang ni aku dalam proses nak jual apartment (read: flat). Maybe hari sabtu ni jumpa lawyer.. Waaa ribu ribu bintang mari.. hati manyak cenang...

8 ulasan:

atty's berkata...

ni..takpe..faham..kty selalu je jenguk umah ko kalo ade masa..kalo takde masa..lalu je..ketuk3 pintu..

Ad berkata...

wah..jual umah..pakcik kayo!!

ad- lum mampu lagi nak beli umah..huhhuhu

LayarLara berkata...

Atys,
Kalau ada anugerah blogger setia.. mau den bagi pada ko katys..

LayarLara berkata...

Ad,
Bukankan dinda sudah mempunyai sebuah rumah?? Kanda confius sebentar...

Ad berkata...

ad

itu temapt tinggal milik bersama..bukan sendiri2

Tanpa Nama berkata...

Eben dass wir ohne Ihre bemerkenswerte Idee machen wГјrden viagra f?r die frau erfahrungsberichte cialis ohne rezept [url=http//t7-isis.org]cialis kaufen[/url]

Tanpa Nama berkata...

Bravo, erais visitados por el pensamiento excelente http://nuevascarreras.com/tag/cialis-generico/ cialis 20 Grazie per aver scelto di assistenza in materia. Non sapevo che. [url=http://nuevascarreras.com/ ]cialis dosis diaria [/url]

Tanpa Nama berkata...

Hope for the best and prepare to the worst.