07 Mei, 2009

Tandus..



Aku ada banyak cerita yang beratur untuk dipublishkan... tapi sumer terbantut dek kerana gambo2nya aku tak dapat nak upload.... cita tanpa gambar tak best.

Aku tak tau kenapa tak bleh upload... aku sedikit kiciwaaaa....

Lately aku terasa cam malaaaasssssszzz nak hupdate.... napa ehhh??? Virus apakah yang telah menyerang aku? idea cam tanduss...

Rasa nak ngemas blog pun malas...

Iskkk aku ada mende nak cita pasal mothers day ni... tapi tak load gambo tak best laaaa.... siotttt tul... HUssshhhhhHH... dah lama aku takcarut dalam blog.. napa eh tak leh load.. sajalah tu nak boikot blog aku...

Korang tak perasan ke?? Ye betul... aku dah lama tak carut kat sini... sebab aku dah berubah jadi insan yang tawaduk... hehehheheehheh...

Dah laaaa aku nak buat fail meja.... shiittoooo.. berubah tempat.. berubah kedudukan memaksa aku membuat fail meja yang baru... yee kembali menyemakkan pemikiran..

Aku nak padam dan hapuskan fail meja aku yang lama.. hahahahahahahhhh supaya orang yang ganti tempat aku tu kene buat sendiri... hahahahahahah... mana bleh woooo aku susah payah buat... tetiba je dia senang! Ohhhh aku dah tumbuh tanduk....

Tolong!! Tolong!! Tolong Azan kat telinga aku.....

6 ulasan:

Ad berkata...

orang pompuan kene iqamat..kalau laki baru azan..

(konsep baby baru lahir sejak ada org tu muntah2 loya2..)

tapi kalau dah tua cam ni, kene piat jer tinga tu...

LayarLara berkata...

Ad..
Adoiii!!! apa piat2 ni Ad??

Sakit tau!!

neezareef berkata...

akak becerita wpn tanpa gambo tp sedap dibaca..

LayarLara berkata...

Neeza,

Waaaa ko bodek aku ke apa??

Seluk poket... Nah.. ada 20 sen je...

LiNda berkata...

bukan setakat azan...bukan gak iqamat ... tapi Innalillah....( hua..hua.. bukan kat ko lah ! kat si polan kepada si polan tuh !)

larikkkk.

LayarLara berkata...

Linda,

setuju!!!!

Lari kejar linda... I follow Uu...