14 September, 2009

Kad raya pertamaku

Hari Jumaat bila sampai rumah aku tengok dalam post box ada 3 keping sampul.. yang sudah pastinya tentu kad raya. Salah satunya adalah kepunyaan aku.. Ini adalah kad raya pertama yang aku terima... hehehehhhh.. Tapi melihat pada kecacatan di muka sampul aku sudah dapat mengagak dari siapakah kad ini datang....


Nice card... gambo masjid tah kat mana ni... cantikk... aku suka.....

Seee.... kan aku dah bleh agak sapa yang bagi aku kad ni.... Nasib baik le aku bukan cikgi BM. Kalau idak.. masa terima tu terus aku amek pen merah... Kesalahan ejaan... Prosa ayat pun... hem.... Tak bleh komen lelebih... kang sentap plak pengirim.... Takpelah... anyway... tima kasih ye bang... ahaks... i luv u 2....3....4....5...6....7...8..9..10...


5 ulasan:

LiNda berkata...

owh..so sweet.

Sesuka hati jek en somi engko letak Bin . Aku rasa dia keliru time kawen ngan ko dulu . hahaha

Maaf zahir dan batin .

LayarLara berkata...

Linda..

Aku tulin tau nyahhh!!!!

Tak relaaa aiii... Auwww!

Elyn berkata...

ahaks "bin2" pun sudah mau kuar nom 4 la!!!

LayarLara berkata...

eLYN..

Haiiipp!!!!

MamaSofif berkata...

hehehe..touching ar dpt kad raye...walaupun ayat mmg power