28 Oktober, 2009

Planning ke tarikh istimewa...

Ayok..ayok ayok.. ayok kazambooo... Mariiiiiii kazamboooo....

Haaaaa tu dia.. tarian pulau aku dah keluar.... agak lama gak aku tak menari tarian pulau ni...


Heheheheh... napa aku gumbira?? Sebabnyaaaa hari ini aku ada bfast meeting ngan Natural... and MesayuKirana... Tapi yang paling best... Natural nak belanja sarapan pagi... hahhahaha...
So.. aku dah plan nak makan bakso ari ini.. di Restoran Nasi Ayam Penyet... Nyum...nyummieee...


Sebenonya... we all planning nak celebrate besday Betaraguru... tempatnya adalah Restoran Anjung Wawasan... atau lebih dikenali restoran atas pokok..


Aku pernah cakap ngan one blogger tu... kalau dia mai sini aku nak ajak usha kat situ... pastu dia kata aku gila... no...i'm not insane.... memang ada restoran atas pokok tu... tak tipu punyeeee...
Besday Betaraguru on 21/11 ni... Kristal nyer besday 24/11 hemm... celebratenya pada 28/11 tang makan2 tu kita orang akan tong2 laaa... tapi sebab besday Kristal pun skali pada masa tu... maknanya aku akan sponsore kek... apa?? apa?? kira ok apaaaaaaaa...


Aku bermohon kepada Allah S.W.T supaya aku diberikan kesihatan yang baik supaya aku dapat sama-sama meronggeng rokiah pada malam tersebut. Sebab pada 9/12 ni aku dah kene tetapkan tarikh untuk potong perut...




SEKADAR GAMBAR HIASAN.. SEPETANG BERSAMA ZAHRA.. ABANG KAKAK N ABANGSAYANG YILLEK... PI PADANG MAIN BOLA.... NASIB ADA SI KENIT NI.. ADA GAK AKU TEMAN..


8 ulasan:

Mesayu Kirana berkata...

elo adik manisss..anjung wawasan ko..anjung warisan lah..weh jadi pagi ni kul 10 ehh...

Elyn berkata...

ishhh naik vulu rhome dgr akak nk potong perut!!!

Tanpa Nama berkata...

anjung wawasannnnnnn?? doplohdoploh kaa???

*tetiba tebayangkan mak dia wat camtu jugak kat gate..mau roboh satu deret umah tu!!


ada nama tp xnak bg tau

LayarLara berkata...

MesayuKirana,

Hehe...kira aci labu laaaa.

Memandangkan den tak pernah sampai... so kesilapan tak sangat dikesali yek...

LayarLara berkata...

Elyn,

Keh..keh..keh.. cam nak siang ikan je bunyik dia yek...

LayarLara berkata...

NoName,

Ini bukan doplodoplo... tapi doplopat doplopat..

Dah le.. usah ko bayangkan kanda yang bukan2... ko bayangkan kanda ni yang indah2 saje yek..

*YM arini shiffaaalonggg laaa... baru nak bagi laporan T.U.K

Tanpa Nama berkata...

laaaaaa..xpernah sampai ngupanyaaa...


janggut dah ni wehhhhhhh nunggu laporan TUK ..season 1 punya la lamanya kanda pause!!

noname

LayarLara berkata...

Noname,

Alar.. janganlah meroyan..

Sat lagi kanda sambung eh...

*YM ni aku bakar gak kang..