10 Disember, 2009

Belum lagiiiiiiii!

Tu mesti ada mulut sok sek sok sek ngata aku dah lama tak hupdate sebab aku dah beranak...




Hehehhehehe lom lagiiikkkkkk.... belum masanya lagik...




Tapi tanda orang menghampiri waktu nak beranak dah ada dahhhh pada aku... antaranya... kembang semangkuk hidung... kebas2 tangan... bengkak kaki (nasib sket je) sakit belakang..(lite2 saje) semakin susah nak tido (ini dari awal memanggg...)...




Hari in 10hb Disember.... sooooo ada 12 hari to go... go Lara.. go Lara.. go Lara... heheheheheh..




Alhamdulillah keje aku pun dah tinggal sket je lagi.. tinggal keje harian je... yang wajib dilakukan pada ujung tahun telah aku settlekan....




Baju pun aku dah packing... baju baby pun aku dah packing.. tapi aku lupa nak masukkan dalam bonet keta...




Yang belum settle ialah pampers new born, dan barang baby seperti minyak, sabun n bedak. Ekcellli mende2 tu dah ada kat umah, tapi aku rasa nak beli lagi satu set, sebab aku bakal dok asing2 ngan anak2 yang lain.




Oh ye... smalam ada orang request nak gambo Zahra terbaru... nowadays susah sket nak snap gambo Zahra... sebab dia dah tau. Time orang nak snap.. time tu laaaa dia nak pegang teponnya...
Ni gambo baru lepas mandi petang semalam kat rumah Betaraguru... smalam dorang dok umah Betaraguru.. Kak Sal enggak ada...

Ni gambo selepas 5 minit sampai di Eco Living. See sekejapan dia dah transform... siap heret besen dari dapur bawak ke hall depan tv. Aku kuar dari bilik tidur terkezut tengok dia dah jadi cenggini... Apa ko pk santai tepi pantai??? Pastu amek gambo bebuat muka tekejut..


7 ulasan:

adiwarnatasya berkata...

Tomelnyerrr Zahra:)
Menghitung hari Kanda.
Dah nak dokat sudah nie...

LayarLara berkata...

Adiwarna,
Menghitung hari... detik demi detik... masa ku kunanti apakah ada....

Bla..bla..bla...

Elyn berkata...

lor igtkan dh settle acara potong2..... rupenyer belum lagik heheheh

LayarLara berkata...

Elyn,
Hehehehe... lom lagikkkk... masih lagi meneruskan kelansungan...

LiNda berkata...

hahaha

sesuka hati jek sara heret besen tuh. Meh sini.. dtg Gannu..kita main pantai.

Ko nak beranak, aku pulak yang berdebar-debar ...

fuhhh
fuhhh
fuhhh

jangan lupa ambik napas tauu...

LayarLara berkata...

Linda,
Takdenyeeee aku nak pushh baby pusshhh!!

Aku hanya baring sambil memandang siling... sehinggalah doc cakap..

WOKEH SIAP!!

Ad berkata...

ehhhhhhhhh...

ada lagik.?????.weh..pi spital..doktor cari tuhh!!