15 Disember, 2009

Ku tadahkan tengkuk ku..


Korang dah tengok ke cita ni???
Alahaiiii hensemnyaaaaaa pontianak ni... Ni yang darah miang aku membuak2 ni... Ko janganlah buat pandangan cenggitu.... lemah longlai i rasa tauuuu.....
Silalahhh... ku tadah tengkuk ku untuk santapanmu.... Aku rela jadi pontianak selamanya demi bersama dengan engkauuuu....(ohhhh kan ke bagus kalau Abang Saruk jadi pontianak gak...)
Hahahahhahahahahahah....
Agak2 kalau aku tatapppp gambo ni lelama baby aku besok kuar2 rupe dia tak???
Very the menggeletis ok...
Aku ada mende nak kabo kat korang sumer....
Ingat tak golden dream anak2 aku... nak bela pet...
Heheheheheh..... impian dorang dah tercapai... sok aku cita yek...

11 ulasan:

LiNda berkata...

kahkahkahkah...

kehkehkehkeh..

huhuuu... besh arrr ko nie ..

aku pun sama . Lama tak Very the menggeletis ok...

Elyn berkata...

ekekeek darah miang??? igtkan dh nak beranak tak miang muahahah larik!!!

nasazfrog... berkata...

ayo gilo kak oi ekau nak tadah an tongkuk tu kek pontianak tu,, tak takut ke,,eee akak ni mcm2.. :)

LayarLara berkata...

Linda,
Wa.... ko pun nak tumpang menggeletis ke...

Keh..keh..keh..keh...

LayarLara berkata...

Elyn,

Kalo pontianak cenggini punye hensem... takkan aku lepaskan peluang ko... sesilap tengkuk dia yang aku geget!..

Hahahhahahah....

LayarLara berkata...

Nasaz,

Elehhhhhh ko pun nak tumpang sekaki gak kan???

Kan???

Kan????

naturalspirit03 berkata...

ehem.. ehem... welll korang sumer sila ke tepi yerrr...... itu pontianak encem ako yang punyer.... pasal ako nyer nick ada unsur spirit.. so pontianak encem jambu berseri ni ako yang punyerrrrr... hahahhahaha.. kalo ler ada pontianak mcm ni kat malaysia.. ako dulu pi offer diri.. take me..... ako kan setia selamanya.. hahhahahha.. hahhahahah... huhuhuhuhu... eheheh come to me edward.... hua..hua..hua.....

Tanpa Nama berkata...

eloklaa ko amik edward ni..

bella aku cop!!!


(sambil elak2 dan tepis2 telur hasil lemparan dr budak perak)

adiwarnatasya berkata...

Tanpa Nama...
Amboi...Amboi...:)

LayarLara berkata...

Natural

Haiii!! KO pun nak jugak???

Hambekkkk!!! Keh..keh.. aku bagi pinjam sejam RM1k ok??

Jadik??

LayarLara berkata...

TanpaNama & Adiwarna,

Ko dedua kang aku ikat kang!!

Nak gado plak kat sini eh..

Apa bella2? Takde bella2 kat sini...